Binnen 1 dag BHV-er worden?

Onze BHV cursus biedt de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Volg een BHV cursus in Arnhem

Volg onze praktijkgerichte cursus in Arnhem en word BHV-er in 1 dag!

 • € 129,00 p.p.!
 • Inclusief koffie, thee, lunch en diploma
 • Praktijkgericht
 • Ook in-company / uw eigen bedrijfslocatie

BHV Arnhem


 • Praktijkgericht

  Onze BHV Arnhem cursus is zo opgebouwd dat er een gezonde afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen is.

 • Inclusief lesmateriaal en diploma

  De cursus is inclusief lunch, lesmateriaal en een erkend diploma.

 • BHV certificaat

  Na het afronden van de cursus ontvangt u een erkend BHV certificaat dat een jaar geldig is.

 • Ook in-company

  Onze BHV Arnhem cursus kan voor grote groepen ook in-company worden gegeven.

Een BHV cursus in Arnhem volgen?

 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nl


 • RI&E SHO 360 Veiligheid

  SHO

  Wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons de RI&E inventarisatie wilde verzorgen. Omdat wij veiligheid van ons personeel erg belangrijk vinden hebben we gekozen voor de integrale aanpak van 360Veiligheid. In één rondgang hebben zij de RI&E en de veiligheidsscan uitgevoerd. Zij hebben van beiden vervolgens een duidelijke terugkoppeling gegeven met concrete actiepunten.BHV cursus in Arnhem: Voor wie?

Onze BHV Arnhem cursus is voor medewerkers werkzaam in de omgeving van Arnhem die bedrijfshulpverlener (BHV-er) willen worden.  Een bedrijfshulpverlener komt in actie als er een brand, ongeluk of ontruiming plaatsvindt. Na het afronden van onze BHV cursus in Arnhem beschikt u als BHV-er over voldoende kennis en ervaring om de BHV taken ten alle tijden goed te kunnen uitvoeren. We hebben onze cursus erg laagdrempelig gemaakt zodat  er geen voorbereidingen vereist zijn.  Onze cursussen worden altijd verzorgd door gecertificeerde instructeurs.

BHV cursus in Arnhem: wat leert u? 

Onze BHV Arnhem cursus is een praktijkgerichte cursus die gekenmerkt wordt door zijn hoge kwaliteit en korte tijdsbestek. In de cursus leren uw werknemers hulp bij onveilige situaties in en rondom het bedrijf te leveren. De cursisten leren alle basisonderdelen die een BHV-er dient te weten en krijgen theorie- en praktijkles over een AED, reanimatie, brand en ontruiming. De bedrijfshulpverleners (BHV-ers) in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze:

 1. Eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen
 2. Een beginnende brand kunnen beperken en bestrijden
 3. Kunnen reanimeren met een AED-apparaat
 4. Collega’s en bezoekers kunnen evacueren bij noodsituaties
 5. Ongevallen kunnen voorkomen en beperken
 6. Hulpverleners kunnen alarmeren en mee samen kunnen werken

BHV cursus in Arnhem: Prijzen en tijdsduur

Onze BHV Arnhem cursus duurt één dag en kost €129,- p.p. Deze prijs is all-inclusive, inclusief lunch, lesmateriaal, lesboek (inkijk exemplaar) en erkend diploma. We geven onze cursussen op een vaste locatie in Arnhem, maar we komen ook graag bij u op locatie voor een in-company cursus.  Het minimaal aantal deelnemers voor een in-company cursus is 7 personen. De kosten voor een in-company cursus zijn op aanvraag beschikbaar. Alle prijzen zijn exlusief 21% btw

Een BHV cursus in Arnhem volgen?

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.