Uw bedrijf in één dag BHV gecertificeerd.

Onze BHV incompany cursus biedt de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Volg een BHV cursus incompany!

Volg onze BHV cursus incompany en word BHV-er in 1 dag!

 • € 119,00 p.p.!
 • Geen onnodige reistijd
 • Maatwerk en praktijkgericht
 • Ontruimingsoefening op locatie mogelijk!

BHV cursus incompany


 • Opleiding op uw locatie

  Ontdek de voordelen van een BHV curcus op uw eigen locatie

 • Geen onnodige reistijd van uw personeel

  Onze BHV incompany cursus bespaart kosten en tijd voor u en uw personeel. 

 • Maatwerk voor uw bedrijf of instelling

  Wij verzorgen de BHV cursus incompany altijd op maat en stemmen uw wensen af met ons programma. 

 • In één dag uw bedrijf BHV gecertificeerd

  Al uw BHV medewerkers in één dag certificeerd met onze BHV cursus op uw eigen locatie

Een BHV cursus incompany volgen?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlBHV cursus incompany: Voor wie? 

Onze BHV cursus incompany is voor bedrijven die graag op eigen locatie getraind willen worden op BHV. De bedrijfshulpverlener komt in actie als er een ongeluk, brand of ontruiming plaatsvindt. Na het afronden van onze BHV cursus beschikken al uw BHV-ers over voldoende kennis en ervaring om de BHV taken ten alle tijden goed te kunnen uitvoeren. Onze cursus is laagdrempelig waardoor er geen vooropleidingen vereist zijn. Onze cursussen worden altijd verzorg door gecerticiceerde instructeurs. 

BHV cursus incompany: Wat leert u?

Onze BHV incompany cursus is een praktijkgerichte cursus die gekenmerkt wordt door zijn hoge kwaliteit en korte tijdsbestek. In de cursus leren uw werkeners hulp bij onveilige situaties in en rondom het bedrijf te bieden. De cursisten leren alle basisonderdelen die een BHV-er dient te weten en krijgen theorie- en praktijkles over een AED, reanimatie, brand en ontruiming. De bedrijfshulpverleners (BHV-ers) in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze:

 1. Eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen
 2. Een beginnende brand kunnen beperken en bestrijden
 3. Kunnen reanimeren met een AED-apparaat
 4. Collega’s en bezoekers kunnen evacueren bij noodsituaties
 5. Ongevallen kunnen voorkomen en beperken
 6. Hulpverleners kunnen alarmeren en mee samen kunnen werken

BHV cursus incompany: Prijzen en tijdsduur

De BHV cursus op lokatie kost € 119,- per persoon en duurt één dag. Deze prijs is inclusief lesmateriaal en erkend diploma. U verzorgt de locatie en de lunch, wij de praktijkgerichte BHV cursus op uw locatie. Onze BHV incompany cursussen geven wij door heel Nederland. Het minimaal aantal deelnemers voor een incompany cursus is 7 personen. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Een BHV cursus incompany volgen?

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.