Uw bedrijf in één dag BHV gecertificeerd.

Onze BHV incompany cursus biedt de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Volg een BHV cursus incompany!

Volg onze BHV cursus incompany en word BHV-er in 1 dag!

 • € 119,00 p.p.!
 • Geen onnodige reistijd
 • Maatwerk en praktijkgericht
 • Ontruimingsoefening op locatie mogelijk!

BHV cursus incompany


 • Opleiding op uw locatie

  Ontdek de voordelen van een BHV curcus op uw eigen locatie

 • Geen onnodige reistijd van uw personeel

  Onze BHV incompany cursus bespaart kosten en tijd voor u en uw personeel. 

 • Maatwerk voor uw bedrijf of instelling

  Wij verzorgen de BHV cursus incompany altijd op maat en stemmen uw wensen af met ons programma. 

 • In één dag uw bedrijf BHV gecertificeerd

  Al uw BHV medewerkers in één dag certificeerd met onze BHV cursus op uw eigen locatie

Een BHV cursus incompany volgen?

 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nl


 • RI&E SHO 360 Veiligheid

  SHO

  Wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons de RI&E inventarisatie wilde verzorgen. Omdat wij veiligheid van ons personeel erg belangrijk vinden hebben we gekozen voor de integrale aanpak van 360Veiligheid. In één rondgang hebben zij de RI&E en de veiligheidsscan uitgevoerd. Zij hebben van beiden vervolgens een duidelijke terugkoppeling gegeven met concrete actiepunten.BHV cursus incompany: Voor wie? 

Onze BHV cursus incompany is voor bedrijven die graag op eigen locatie getraind willen worden op BHV. De bedrijfshulpverlener komt in actie als er een ongeluk, brand of ontruiming plaatsvindt. Na het afronden van onze BHV cursus beschikken al uw BHV-ers over voldoende kennis en ervaring om de BHV taken ten alle tijden goed te kunnen uitvoeren. Onze cursus is laagdrempelig waardoor er geen vooropleidingen vereist zijn. Onze cursussen worden altijd verzorg door gecerticiceerde instructeurs. 

BHV cursus incompany: Wat leert u?

Onze BHV incompany cursus is een praktijkgerichte cursus die gekenmerkt wordt door zijn hoge kwaliteit en korte tijdsbestek. In de cursus leren uw werkeners hulp bij onveilige situaties in en rondom het bedrijf te bieden. De cursisten leren alle basisonderdelen die een BHV-er dient te weten en krijgen theorie- en praktijkles over een AED, reanimatie, brand en ontruiming. De bedrijfshulpverleners (BHV-ers) in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze:

 1. Eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen
 2. Een beginnende brand kunnen beperken en bestrijden
 3. Kunnen reanimeren met een AED-apparaat
 4. Collega’s en bezoekers kunnen evacueren bij noodsituaties
 5. Ongevallen kunnen voorkomen en beperken
 6. Hulpverleners kunnen alarmeren en mee samen kunnen werken

BHV cursus incompany: Prijzen en tijdsduur

De BHV cursus op lokatie kost € 119,- per persoon en duurt één dag. Deze prijs is inclusief lesmateriaal en erkend diploma. U verzorgt de locatie en de lunch, wij de praktijkgerichte BHV cursus op uw locatie. Onze BHV incompany cursussen geven wij door heel Nederland. Het minimaal aantal deelnemers voor een incompany cursus is 7 personen. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Een BHV cursus incompany volgen?

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.