Binnen 1 dag uw BHV certificaat verlengen?

Onze BHV herhalingscursus biedt de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

BHV herhalingscursus in Arnhem

Volg onze herhalingscursus in Arnhem en verleng de geldigheid van uw certificaat!

 • € 129,00 p.p!
 • Inclusief lesmateriaal, lunch en diploma
 • Parktijkgericht
 • Ook in-company

BHV herhalingscursus Arnhem


 • Praktijkgericht

  Onze BHV herhalingscursus is erg praktijkgericht en biedt de juiste afwisseling met theorie.

 • Inclusief lesmateriaal en diploma

  De cursus is inclusief lunch, lesmateriaal en erkend diploma.

 • Verlengen BHV certificaat

  Na het afronden van de herhalingscursus is de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar verlengd.

 • Ook in-company

  Onze BHV herhalingscursus in Arnhem kan voor grote groepen ook in-company worden gegeven.

BHV herhalingscursus in Arnhem volgen?

 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nl


 • RI&E SHO 360 Veiligheid

  SHO

  Wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons de RI&E inventarisatie wilde verzorgen. Omdat wij veiligheid van ons personeel erg belangrijk vinden hebben we gekozen voor de integrale aanpak van 360Veiligheid. In één rondgang hebben zij de RI&E en de veiligheidsscan uitgevoerd. Zij hebben van beiden vervolgens een duidelijke terugkoppeling gegeven met concrete actiepunten.BHV herhalingscursus: Voor wie?

Onze BHV herhalingscursus in Arnhem cursus is voor bestaande BHV-ers  in de omgeving van Arnhem die in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat. Met de herhalingscursus wordt alle eerder opgedane kennis weer opgefrist.  Na het afronden van onze BHV herhalingscursus beschikt u als BHV-er weer over voldoende kennis en ervaring. Daarnaast is uw BHV certificaat weer één jaar geldig. Onze cursussen kunnen ongeacht voorgaande BHV opleider gevolgd worden en worden altijd verzorgd door een gecertificeerde instructeur.  

BHV herhalingscursus: Wat leert u?

Onze BHV herhalingscursus bestaat uit één volledige lesdag (8.00 uur) waarin de belangrijkste punten van de BHV basiscursus opnieuw worden behandeld. De cursisten worden opgefrist over alle basisonderdelen die een BHV-er dient te weten en krijgen opnieuw theorie en praktijk over AED, reanimatie, brand en ontruiming. De bedrijfshulpverleners (BHV-ers) in uw bedrijf worden opgeleid waardoor ze:

 1. Eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen
 2. Een beginnende brand kunnen beperken en bestrijden
 3. Kunnen reanimeren met een AED-apparaat
 4. Collega’s en bezoekers kunnen evacueren bij noodsituaties
 5. Ongevallen kunnen voorkomen en beperken
 6. Overheid hulpverleners kunnen alarmeren en mee samen kunnen werken

BHV herhalingscursus Arnhem: Prijzen en tijdsduur

Onze BHV herhalingscursus in Arnhem duurt één dag en kost €129,- p.p. Deze prijs is all-inclusive, inclusief lunch, lesmateriaal, lesboek (inkijk exemplaar) en erkend diploma.  Voor gevorderden bieden wij de herhalingscursus in 4 uur aan voor € 99,-  (exclusief lunch). We geven onze cursussen op een vaste locatie in Arnhem, maar we komen ook graag bij u op locatie voor een in-company cursus.  Het minimaal aantal deelnemers van de in-company cursus is 10 personen. De kosten voor een in-company cursus zijn op aanvraag beschikbaar. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen, AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.