Binnen 1 dag uw BHV certificaat verlengen?

Onze BHV herhalingscursus biedt de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

BHV herhalingscursus in Arnhem

Volg onze herhalingscursus in Arnhem en verleng de geldigheid van uw certificaat!

 • € 129,00 p.p!
 • Inclusief lesmateriaal, lunch en diploma
 • Parktijkgericht
 • Ook in-company

BHV herhalingscursus Arnhem


 • Praktijkgericht

  Onze BHV herhalingscursus is erg praktijkgericht en biedt de juiste afwisseling met theorie.

 • Inclusief lesmateriaal en diploma

  De cursus is inclusief lunch, lesmateriaal en erkend diploma.

 • Verlengen BHV certificaat

  Na het afronden van de herhalingscursus is de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar verlengd.

 • Ook in-company

  Onze BHV herhalingscursus in Arnhem kan voor grote groepen ook in-company worden gegeven.

BHV herhalingscursus in Arnhem volgen?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlBHV herhalingscursus: Voor wie?

Onze BHV herhalingscursus in Arnhem cursus is voor bestaande BHV-ers  in de omgeving van Arnhem die in het bezit zijn van een geldig BHV certificaat. Met de herhalingscursus wordt alle eerder opgedane kennis weer opgefrist.  Na het afronden van onze BHV herhalingscursus beschikt u als BHV-er weer over voldoende kennis en ervaring. Daarnaast is uw BHV certificaat weer één jaar geldig. Onze cursussen kunnen ongeacht voorgaande BHV opleider gevolgd worden en worden altijd verzorgd door een gecertificeerde instructeur.  

BHV herhalingscursus: Wat leert u?

Onze BHV herhalingscursus bestaat uit één volledige lesdag (8.00 uur) waarin de belangrijkste punten van de BHV basiscursus opnieuw worden behandeld. De cursisten worden opgefrist over alle basisonderdelen die een BHV-er dient te weten en krijgen opnieuw theorie en praktijk over AED, reanimatie, brand en ontruiming. De bedrijfshulpverleners (BHV-ers) in uw bedrijf worden opgeleid waardoor ze:

 1. Eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen
 2. Een beginnende brand kunnen beperken en bestrijden
 3. Kunnen reanimeren met een AED-apparaat
 4. Collega’s en bezoekers kunnen evacueren bij noodsituaties
 5. Ongevallen kunnen voorkomen en beperken
 6. Overheid hulpverleners kunnen alarmeren en mee samen kunnen werken

BHV herhalingscursus Arnhem: Prijzen en tijdsduur

Onze BHV herhalingscursus in Arnhem duurt één dag en kost €129,- p.p. Deze prijs is all-inclusive, inclusief lunch, lesmateriaal, lesboek (inkijk exemplaar) en erkend diploma.  Voor gevorderden bieden wij de herhalingscursus in 4 uur aan voor € 99,-  (exclusief lunch). We geven onze cursussen op een vaste locatie in Arnhem, maar we komen ook graag bij u op locatie voor een in-company cursus.  Het minimaal aantal deelnemers van de in-company cursus is 10 personen. De kosten voor een in-company cursus zijn op aanvraag beschikbaar. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen, AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.