In korte tijd en voor nog geen €129,- uw BHV diploma halen?

Maak vandaag nog gebruik van deze aanbieding!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Een korte en praktijkgerichte BHV cursus volgen?

Volg dan de 4 uur BHV parkijk met E-Learning

 • E-Learning theorie volgt u op eigen locatie
 • Bespaar kosten en tijd
 • 4 uur praktijk oefeningen BHV
 • Door heel Nederland te volgen of bij ons in Arnhem 

BHV met E-Learning


 • Voor maar €129,- uw BHV diploma!

  Mis deze aanbieding van €129,- niet en schrijf u vandaag nog in!

 • Combineer theorie en praktijk

  Vanaf een zelf te kiezen locatie volgt u de BHV E-Learning

 • Gecertificeerde BHV instructeurs

  Al onze trainers zijn ervaren vakspecialisten 

 • BHV op elke locatie in nederland mogelijk 

  Wij verzorgen deze praktische training door heel nederland op uw locatie, of bij ons in Arnhem.

Wilt u ook in korte tijd uw BHV diploma halen?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlBHV E-Learning met 4 uur praktijk

Bij 360Veiligheid kunt u in relatief korte tijd uw BHV diploma behalen. Wij bieden u een praktijkgerichte BHV cursus aan in combinatie met 2,5 uur E-Learning. Het praktijkgedeelte duurt 4 uur en bevat enkel het oefenen van praktische vaardigheden. De theorie heeft u immers in de 2,5 uur durende BHV E-Learning gevolgt. Door BHV E-Learning te combineren met 4 uur praktijktraining, bent u geen hele dag meer kwijt aan de BHV cursus. Dit scheelt tijd en geld voor de cursist en voor het bedrijf. Deze cursus kunt u volgen als BHV basis en BHV herhaling. 

BHV E-Learning gedeelte

De BHV E-Learning volgt u in ongeveer 2,5 uur. Uiteraard ligt dat aan uw leervaardigheid en tempo. U krijgt van ons een unieke toegangscode waarmee u kunt inloggen op onze digitale leeromgeving. De BHV E-Learning bevat 6 modules

 1. BHV algemeen
 2. BHV spoedeisende eerste hulp
 3. BHV niet spoedeisende eerste hulp
 4. BHV brand
 5. BHV communicatie
 6. BHV ontruimen

Aan het einde van de E-Learning maakt u een eindtoets en als u 70% van de vragen juist beantwoord hebt, krijgt u een certificaat welke toegang biedt tot de praktijkles. Het maakt niet uit of u een BHV basis of een BHV herhaling cursus boekt, deze trainingen zijn bij ons gelijk. 

BHV praktijk gedeelte

In het 4 uur durende praktijkgedeelte krijgt u voornamelijk BHV praktijkoefeningen. Voordat u de BHV praktijkdag volgt, heeft u de BHV E-Learning cursus met bijbehorende toets al met goed gevolg afgerond. Daarna gaan we vooral veel oefenen! Het BHV praktijkgedeelte omvat o.a.:

 1. Basic life support
 2. EHBO
 3. Gebruik AED
 4. Reanimatie 
 5. Verbandleer
 6. brandwonden
 7. Hulp vragen en bieden
 8. Brand & ontruimen
 9. Brandblussen in de praktijk (buiten)

Een leuke maar vooral leerzame BHV combinatie waar veel van onze klanten al voor gekozen hebben. 

Bekijk hier onze BHV E-Learning video

 

Deze BHV cursus met E-Learning kunt u op eigen locatie volgen (vanaf 7 personen en door heel Nederland) of op onze locatie in Arnhem. U kunt zich dus ook als individuele cursist inschrijven of een aanvraag doen als bedrijf als u een BHV incompany wilt volgen. 

Volgt u de cursus op onze locatie in Arnhem? Dan zorgen wij voor de koffie, thee en water. 

Na de training ontvangt elke cursist een BHV diploma op creditcard formaat en is 1 jaar geldig. Wilt u zicht als individu of samen met uw collega inschrijven? Dan kan dat via: 

Direct inschrijven

Mocht u vragen hebben: Bel ons op 026-2136030 of mail naar: info@360veiligheid.nl 

360Veiligheid de BHV specialist van Nederland

360Veiligheid is een BHV opleider die door heel Nederland BHV trainingen verzorgt. Naast deze BHV trainingen verzorgen wij ook EHBO - AED - Reanimatie trainingen. Ook geven wij advies op gebied van arboveiligheid, RI&E en brandveiligheid.