Wilt u een BHV plan maken?

Wij zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Wilt u een BHV plan maken voor uw onderneming?

360Veiligheid is uw bedrijfshulpverlening expert.

 • Alle risico’s in kaart
 • Conform de ARBO-wet
 • Sluit perfect aan op uw RI&E
 • Bespaar tijd

Een BHV plan maken


 • Alle risico’s in kaart

  In onze BHV plannen omschrijven wij alle risico’s die u organisatie loopt tijdens de bedrijfsvoering. U kunt met een gerust gevoel ondernemen.

 • Conform de Arbo-wet

  Elke werkgever is verplicht om voorbereid te zijn op brand, ongevallen en ontruiming. Wij zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke eisen voldoet.

 • Sluit perfect aan op uw RI&E

  Aan de hand van uw RI&E zijn er altijd risico’s die u als ondernemer niet volledig kunt voorkomen. Wij nemen deze risico’s op in uw BHV plan.

 • Bespaar tijd op uw BHV plan

  360Veiligheid heeft jarenlange ervaring met het opstellen van BHV plannen. Wij besparen als veiligheidspartner ondernemers veel tijd.

Wilt u BHV plan maken voor uw organisatie?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlEen BHV plan maken: TBV’s en procedures

Een BHV plan is een onmisbaar document dat omschrijft hoe u als organisatie omgaat met een noodsituatie. Een BHV plan maken is echt noodzakelijk. In het plan staan risico’s omschreven die u als ondernemer nooit volledig kunt voorkomen. Hierbij kunt u denken aan een brand of ongeval. Een belangrijk onderdeel van het plan zijn de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van uw BHV’ers. Alle TBV’s zijn vertaald naar procedures. Deze procedures zijn er altijd op gericht om schade te beperken of direct spoedeisende hulp te verlenen voordat er hulpverleners ter plekke zijn.

Samen een BHV plan maken

Wilt u een BHV plan maken? Dan is 360Veiligheid is de perfecte partner. Wij beschikken als BHV specialist over alle kennis en ervaring om efficiënt en zorgvuldig een BHV plan te kunnen schrijven. Hierdoor weet u zeker dat uw onderneming aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Onze werkwijze is gericht op een nauwe samenwerking met u als ondernemer. Samen brengen we eerst een inzicht in alle restrisico’s die uw onderneming heeft. Dit zijn risico’s die u niet volledig kunt voorkomen. Vervolgens schrijven we samen een adequaat beleid voor elke mogelijke noodsituatie.

Een BHV plan maken met uw medewerkers

Als wij voor u een BHV plan maken dan onderscheiden we verschillende onderdelen. Elk onderdeel van het plan begint met een korte instructie. Vervolgens is het belangrijk om alle betrokkenen te betrekken bij de verdere opzet van het plan. Op deze wijze wordt er een draagvlak gecreëerd.  Dit is belangrijk voor zowel uw BHV’ers als de rest van uw medewerkers. Mocht u nog geen BHV’ers hebben dan is het belangrijk dat u deze opleidt. Daarnaast is het erg belangrijk om uw personeel te trainen op een noodsituatie. Om uw BHV plan te toetsen kan een ontruimingsoefening een effectief middel zijn. 360Veiligheid kan u helpen met het creëren van een draagvlak bij uw medewerkers.

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.