BHV Zevenaar

BHV cursus in Zevenaar

360Veiligheid verzorgt BHV basis en BHV herhalingscursussen in heel Nederland en dus ook in Zevenaar. Wij trainen de BHV'ers in 1 dag, zowel de BHV basis als de BHV herhaling. Geen lange saaie trainingdagen, maar juist leerzaam, praktisch en met voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Binnen 1 dag zijn alle BHV'ers weer getraind en gecertificeerd. 

 

Programma BHV cursus in Zevenaar

Wij trainen de BHV'ers in 1 dag! In het ochtend gedeelte komt het programma Basic Life Support aan bod. In dit programma behandelen wij:

  1. Reanimeren
  2. AED gebruik
  3. Eerste hulp bij ongelukken EHBO

In het middag gedeelte komt het programma Brand en Ontruimen aan bod. In dit programma behandelen wij:

  1. Bestrijden beginnende brand
  2. Procedures
  3. Ontruimen
  4. Communicatie
  5. Praktijk gedeelte met het blussen van kleine brandjes 

Wij bieden een zeer afwisselend programma waarbij de verhouding tussen theorie en praktijk in verhouding is. Mocht u interesse hebben in ons E-Learning programma met 2,5 uur E-Learning en 1 dagdeel BHV, neem dan even contact met ons op voor een scherpe prijs. 

 

Prijzen voor de BHV cursus in Arnhem

Wij bieden de BHV basis cursus aan voor € 139 p.p. op onze locatie in Arnhem. Prijs is all-in, incl lunch, lesmateriaal, lesboek en erkend diploma (pasje). De BHV cursus duurt 1 dag.

Wilt u graag in-company trainen, dan is dat geen probleem want wij komen graag bij u op locatie. De prijzen van de in-company trainingen zijn op aanvraag. Het minimaal aantal deelnemers van de in-company trainingen is 7 personen. Groepsgrootte is 7 tot 14 deelnemers.

 

Contact of direct inschrijven voor de BHV cursus in Arnhem?

U kunt zich direct heel eenvoudig inschrijven via onderstaande knop. Wilt u een BHV training op uw locatie of voor meerdere mensen, neemt u dan even contact met ons op via de contactpagina of bel met 026-2136030. Wij staan graag voor u klaar!

Direct inschrijven