BHV basis

Basis cursus (Bedrijfshulpverlening) voor maar €129,- pp! 

De 1 daagse BHV basis cursus van 360Veiligheid is 1 van de meest bekende BHV cursus van 360Veiligheid. Onze BHV basis cursus kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit, kort tijdbestek en praktijkgerichte aanpak. Wij garanderen optimale kwaliteit van onze cursussen. De bedrijfshulpverlener (BHV er) geeft werknemers hulp bij onveilige situaties in het bedrijf. Bent u op zoek naar een BHV opleiding in Arnhem? Kies dan voor 360Veiligheid! Bij ons volgt u een BHV cursus in 1 dag voor maar € 129 p.p. U kunt zich snel en eenvoudig online inschrijven voor de BHV cursus. 

 

De bedrijfshulpverleners (BHV ers) in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze:

  1. Eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen
  2. Een beginnende brand kunnen beperken en bestrijden
  3. Kunnen reanimeren met een AED-apparaat
  4. Collega’s en bezoekers kunnen evacueren bij noodsituaties
  5. Ongevallen kunnen voorkomen en beperken
  6. Overheid hulpverleners kunnen alarmeren en mee samen kunnen werken

360Veiligheid organiseert het gehele jaar door diverse cursussen voor bedrijfshulpverlening.

 

Prijzen en tijdsduur Bedrijfshulpverlening (BHV basis cursus)

Wij bieden de BHV basis cursus aan voor € 129 p.p. op locatie Arnhem. Prijs is all-in, incl lunch, lesmateriaal en erkend diploma (pasje). De BHV cursus duurt 1 dag en het BHV certificaat is 1 jaar geldig

Wilt u graag in-company trainen, dan is dat geen probleem want wij komen graag bij u op locatie. De prijzen van de in-company trainingen zijn op aanvraag. Het minimaal aantal deelnemers van de in-company trainingen is 10 personen. Groepsgrootte is 10 tot 15 deelnemers.

 direct inschrijven BHV

Contact over de Bedrijfshulpverlening (BHV basis cursus)

Wilt u meer weten over de basis cursus BHV? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel 026-2136030. Vraag ook naar onze op maat pakketten “BHV in de zorg” en BHV voor de horeca”

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.