Cursusdata

Cursus volgen? Bekijk hier onze cursusdata voor BHV, EHBO, reanimatie, AED en schrijf u eenvoudig en snel online in!

 direct inschrijven BHV

Mocht er voor 1 datum veel animo zijn, dan zetten wij extra in voor deze data. Incompany BHV basis en BHV herhaling is in overleg op alle dagen mogelijk. 

Deelname aan de BHV basis en BHV herhaling

De basis BHV €139,- en herhaling BHV €129,- cursussen zijn bestemd voor zowel ondernemers als werknemers van een bedrijf of instelling. Er is geen vooropleiding vereist. Om deel te kunnen nemen aan de BHV herhaling, is een geldig BHV diploma noodzakelijk.

Inhoud van de BHV cursus

De cursus BHV basis en BHV herhaling bestaat uit een halve of een hele lesdag. Bent u een gevorderde BHV er? Dan kunt u deelnemen aan de BHV herhaling halve dag. De korte, praktijkgerichte BHV cursus zal door zeer ervaren docenten worden verzorgd. De BHV cursus is inclusief:

  1. lesmateriaal
  2. koffie/thee arrangement
  3. lunchkosten

U wordt beoordeeld op uw praktijkverrichtingen voor de onderdelen eerste hulp en brandbestrijding en ontruiming. Behaalt u beide onderdelen, dan ontvangt u het basisdiploma met legitimatiepas. Het diploma heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. De deelnemers voldoen na deze cursus aan de eisen van de arbowet.

direct inschrijven BHV

Cursuslocatie

Wij hebben 2 cursuslocaties: Arnhem en Deventer. U bent op 1 van beide locaties van harte welkom! Onze traininglocatie in Arnhem is gelegen aan de Van Oldebarneveldstraat 85A, het Peja verzamelgebouw. Op deze locatie hebben wij een cursusruimte, brandoefenruimte en aparte kantine. Er is voldoende parkeergelegenheid waar u niet voor hoeft te betalen. Onze locatie is centraal gelegen nabij centrum Arnhem, maar zeer goed te bereiken. 

De locatie in Deventer is gelegen op 35 minuten rijden van Arnhem. Uitstekende gratis parkeergelegenheid, cursusruimte en kantine.

Er is altijd wel een geschikte datum en locatie voorhanden binnen de regio Arnhem en Deventer!

Cursuslocatie 360veiligheid

Volgt u liever een les op een andere dag? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij bekijken dan de mogelijkheden en wellicht kunnen we een oplossing op maat bieden.