Uw medewerkers duurzaam inzetbaar maken?

Dan bieden wij de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Uw medewerkers duurzaam inzetbaar maken?

360Veiligheid is uw partner voor gezond werken!

 • Medewerkers duurzaam inzetbaar
 • Verlaag ziekteverzuim en bespaar kosten
 • Pragmatische aanpak
 • Europese subsidies esf

Duurzame inzetbaarheid


 • Medewerkers duurzaam inzetbaar

  Medewerkers die nu en in de toekomst gezond en gemotiveerd aan het werk zijn

 • Verlaag ziekteverzuim en bespaar kosten

  Door te investeren in uw personeel, daalt het ziekteverzuim en bespaart u kosten

 • Pragmatische aanpak

  Denk in oplossingen en maak gebruik van onze vitaliteitscoach, voedingscoach, personal trainer en andere professionals

 • Maak gebruik van europese subsidies duurzame inzetbaarheid

  Jaarlijks zijn er vele miljoenen aan europese subsidies op gebied van duurzame inzetbaarheid

Wilt u ook uw medewerkers duurzaam inzetbaar maken?

 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nl


 • RI&E SHO 360 Veiligheid

  SHO

  Wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons de RI&E inventarisatie wilde verzorgen. Omdat wij veiligheid van ons personeel erg belangrijk vinden hebben we gekozen voor de integrale aanpak van 360Veiligheid. In één rondgang hebben zij de RI&E en de veiligheidsscan uitgevoerd. Zij hebben van beiden vervolgens een duidelijke terugkoppeling gegeven met concrete actiepunten.Medewerkers duurzaam inzetbaar maken

Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers gaat over vitaliteit, gezondheid, loopbaanontwikkeling zodat men lang en gezond kan werken. Immers moeten werknemers steeds langer werken, hierdoor wordt gezondheid en lekker in je vel zitten steeds belangrijker. Medewerkers moeten zelf weer de regie voeren over hun eigen gezondheid en inzetbaarheid, zelf de verantwoordelijkheid nemen voor inzetbaarheid, prestaties en gezondheid. Dit gaat uw al werkgever uiteindelijk geld opleveren! 

Werkwijze duurzame inzetbaarheid

Specifiek beleid gericht op vitaliteit, gezondheid, loopbaanontwikkeling en veiligheid zorgt voor duurzame inzetbaarheid en gezonde bedrijven. Duurzame inzetbaarheid is een actieplan wat nu geimplementeerd moet worden en niet afgewacht moet worden. Onze adviseurs analyseren uw bedrijf en maken samen met u het plan van aanpak. Elk bedrijf vraagt maatwerk en dat is ook wat wij leveren. Wij bieden niet alleen de analyse, maar ook de oplossing. Zo kunt u gebruik maken van onze vitaliteitscoach, voedingscoach, personal trainer en diverse andere professionals. 

Duurzaam inzetbaar, het levert u geld op!

Een goed beleid en uitvoering levert u geld op, werknemers worden minder snel ziek en ze zijn productiever. Medewerkers zullen zich veiliger, vitaler voelen en productiever zijn in de uitvoering. Duurzaam inzetbaar heeft de toekomst, maar begin nu met investeren in uw medewerkers. Jaarlijks zijn er vele miljoenen aan ESF subsidies, vraag naar de mogelijkheden. 

Bel ons op 026-2136030 of mail naar: info@360veiligheid.nl 

360Veiligheid is uw partner op gebied van gezond werken

360Veiligheid is uw partner op gebied van veilig en gezond werken. Wij inventariseren uw bedrijfsrisico's en bieden aansluitend de beste oplossingen. Wij verzorgen o.a. de RI&E, BHV cursussen, agressietrainingen en leveren BHV producten. 1 bedrijf voor de complete ontzorging voor veilig en gezond werken.