Uw medewerkers duurzaam inzetbaar maken?

Dan bieden wij de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Uw medewerkers duurzaam inzetbaar maken?

360Veiligheid is uw partner voor gezond werken!

 • Medewerkers duurzaam inzetbaar
 • Verlaag ziekteverzuim en bespaar kosten
 • Pragmatische aanpak
 • Europese subsidies esf

Duurzame inzetbaarheid


 • Medewerkers duurzaam inzetbaar

  Medewerkers die nu en in de toekomst gezond en gemotiveerd aan het werk zijn

 • Verlaag ziekteverzuim en bespaar kosten

  Door te investeren in uw personeel, daalt het ziekteverzuim en bespaart u kosten

 • Pragmatische aanpak

  Denk in oplossingen en maak gebruik van onze vitaliteitscoach, voedingscoach, personal trainer en andere professionals

 • Maak gebruik van europese subsidies duurzame inzetbaarheid

  Jaarlijks zijn er vele miljoenen aan europese subsidies op gebied van duurzame inzetbaarheid

Wilt u ook uw medewerkers duurzaam inzetbaar maken?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlMedewerkers duurzaam inzetbaar maken

Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers gaat over vitaliteit, gezondheid, loopbaanontwikkeling zodat men lang en gezond kan werken. Immers moeten werknemers steeds langer werken, hierdoor wordt gezondheid en lekker in je vel zitten steeds belangrijker. Medewerkers moeten zelf weer de regie voeren over hun eigen gezondheid en inzetbaarheid, zelf de verantwoordelijkheid nemen voor inzetbaarheid, prestaties en gezondheid. Dit gaat uw al werkgever uiteindelijk geld opleveren! 

Werkwijze duurzame inzetbaarheid

Specifiek beleid gericht op vitaliteit, gezondheid, loopbaanontwikkeling en veiligheid zorgt voor duurzame inzetbaarheid en gezonde bedrijven. Duurzame inzetbaarheid is een actieplan wat nu geimplementeerd moet worden en niet afgewacht moet worden. Onze adviseurs analyseren uw bedrijf en maken samen met u het plan van aanpak. Elk bedrijf vraagt maatwerk en dat is ook wat wij leveren. Wij bieden niet alleen de analyse, maar ook de oplossing. Zo kunt u gebruik maken van onze vitaliteitscoach, voedingscoach, personal trainer en diverse andere professionals. 

Duurzaam inzetbaar, het levert u geld op!

Een goed beleid en uitvoering levert u geld op, werknemers worden minder snel ziek en ze zijn productiever. Medewerkers zullen zich veiliger, vitaler voelen en productiever zijn in de uitvoering. Duurzaam inzetbaar heeft de toekomst, maar begin nu met investeren in uw medewerkers. Jaarlijks zijn er vele miljoenen aan ESF subsidies, vraag naar de mogelijkheden. 

Bel ons op 026-2136030 of mail naar: info@360veiligheid.nl 

360Veiligheid is uw partner op gebied van gezond werken

360Veiligheid is uw partner op gebied van veilig en gezond werken. Wij inventariseren uw bedrijfsrisico's en bieden aansluitend de beste oplossingen. Wij verzorgen o.a. de RI&E, BHV cursussen, agressietrainingen en leveren BHV producten. 1 bedrijf voor de complete ontzorging voor veilig en gezond werken.