EHBO cursus baby & kind

Schrijf u vandaag nog in!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Volg nu de kinder EHBO cursus bij ons

De voordelen om bij ons de EHBO cursus te volgen:

 • Altijd maatwerk
 • Gegeven voor professionals
 • Voordelige tarieven
 • Cursist staat centraal

EHBO cursus baby en kind


 • Kinder EHBO cursus

  maatwerk cursus gericht op baby en kinder EHBO

 • Veelal door zorgverzekeraars vergoed

  vraag dit na bij uw zorgverzekeraar

 • In 1 dagdeel van 3,5 uur 

  Binnen 3,5 uur leert u eerste hulp bieden aan baby's en kinderen

 • Eenvoudig inschrijven en dat voor maar €119,79

  Scherp geprijste kinder EHBO cursus 

Ook een kinder EHBO cursus volgen?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlEHBO cursus kinderen

360Veiligheid heeft een kinder EHBO cursus speciaal gericht op kinderen en baby's ontwikkeld. In een dagdeel van 3,5 uur leert u alle fascetten van eerste hulp bieden. Hoe fijn is het als u als ouder niet hulpeloos moet toekijken bij een incident maar vanaf nu direct kunt ingrijpen omdat u deze cursus bij ons gevolgt heeft! 

Wat leert u tijdens de kinder EHBO cursus?

 1. Reanimeren
 2. AED gebruiken
 3. Bewusteloosheid
 4. Brandworden
 5. Vergiftiging
 6. Hoofdletsel
 7. Verstikking
 8. Botbreuken
 9. Kneuzing
 10. Verdrinking
 11. etc etc

In 3,5 uur leert u alles over EHBO en speciaal gericht op de dingen die baby's en kinderen kunnen overkomen.

Kinder EHBO cursus gericht op baby's en kinderen volgen?

Wij geven de kinder EHBO cursus op onze locatie in Arnhem. Heeft u meer dan 10 deelnemers, dan komen wij ook graag bij u op locatie. Schrijf u vandaag nog in via onze inschrijfpagina of neem contact op via de contactpagina

Kinder EHBO cursus volgen?

Over 360veiligheid

360Veiligheid geeft vele soorten veiligheidstrainingen zoals EHBO, BHV, VCA, AED, Reanimatie. Dit gebaseerd op de Risico Inventarisatie & Evaluatie. Een complete ontzorging op gebied van arboveiligheid en trainingen.