Argressietraining volgen

14 februari


Agressie regulatie training | Agressietraining

Steeds vaker krijgen we te maken met agressie op de werkvloer. Vanuit de Risico Inventarisatie & Evaluatie is het verplicht om iets te doen aan de aanpak psychosociale arbeidsbelasting. Hiermee laat je zien dat je als werkgever de wernemers wilt beschermen tegen ziekteverzuim. Ziekteverzuim door agressief gedrag van bezoekers, klanten, omstanders is een hele kwalijke zaak. Steeds meer werknemers worden dagelijks geconfronteerd met agressief gedrag. Om iets te doen aan agresseif gedrag van de ander, hebben wij een agressei regulatie training ontwikkeld in de vorm van een agressietraining. Een training om zelf invloed uit te oefenen op het gedrag van anderen, waardoor agressief gedrag beinvloed kan worden.

 

Agressietraining, het programma

Agressietrainingen worden altijd afgestemd op de wensen van de klant. Maatwerk is waar we goed in zijn en altijd bieden. Een agressietraining omvat wel altijd de basis principes die we dus verwerkt hebben in onze agressie regulatie trainingen. Wat komt zeker aan bod in de agressietraining:

 1. Non-verbale communicatie
 2. Het herkennen van tegenwerkend gedrag
 3. Het herkennen van verschillende vormen van agressief gedrag
 4. Handhavingsconcept
 5. Juridische aspecten
 6. Rollenspellen
 7. Zelfverdedigingstechnieken
 8. Hoe sta je, hoe beweeg je en hoe kom je over.
 9. Observeren

Wij wisselen theorie af met praktijk. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en vooraf bespreken we de wensen met de opdrachtgever. Mocht u als opdrachtgever een aantal casussen verwerkt willen hebben in de agressietraining, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. 

De agressietrainingen geven wij meestal in dagdelen. Het ochtend gedeelte bestaat veelal uit de theorie basisprincipes van agressie en het middagdeel uit praktijk. De ochtend is afwisselend theorie met kleine praktijkoefeningen. De middag zetten we indien gewenst een acteur in om met alle cursisten realistisch te trainen. We zetten dan een aantal praktijk casussen weg die we dan oefenen met een acteur onder begeleiding van de agressietrainer. De combinatie tussen theorie in de ochtend en praktijk in de middag is een veel gevraagde vorm van agressietraining programma. 

 

Agressietraining, voor wie geschikt?

Onze agressie regulatie trainingen zijn voor iedereen geschikt. Inmiddels hebben we al voor vele verschillende opdrachtgevers een agressie regulatie training mogen verzorgen. Dit zijn o.a.:

 1. Zorginstellingen
 2. Medische bedrijven
 3. Scholen
 4. Kinderopvang
 5. Thuiszorg
 6. Woningbouw 

De agressietrainingen geven wij het liefst bij u op locatie om zodoende in de eigen omgeving te blijven. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze trainingslocatie in Arnhem

 

De kosten van een agressietraining

De kosten van een agressietraining zijn afhankelijk van de duur en de grote van de groep. Ook heeft maatwerk invloed op de prijs van de agressietraining. Wij maken graag een offerte op maat gebaseerd op de duur van het programma, aantal cursisten en programma.

 

Contact voor een agressietraining?

Wilt u meer weten over de agressie regulatie training? Dan zijn wij u graag van dienst en kunt u ons benaderen via het contactformulier of telefoonnummer: Telefoon: 026-2136030