BHV cursus volgen

31 juli


Wilt u een BHV cursus volgen? 

Dan bent u bij 360Veiligheid aan het juiste adres. Wij geven diverse BHV cursussen zoals:

 1. BHV basis crusus in 1 dag €149,-
 2. BHV herhaling cursus in 1 dag €149,-
 3. BHV E-Learning met halve dag praktijk €129,-

 

Maar wanneer heeft u nou een BHV cursus nodig en hoeveel BHV'ers moeten er zijn in 1 gebouw of bedrijf? Dat is en blijft een uitdaging om dit te bepalen. De basis van de hoeveelheid BHV'ers ligt vast in de wettelijk verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie. U kunt hier meer lezen over de RI&E. De RI&E inventaristeert de risico's op de werkvloer en daar zijn de hoeveelheid BHV'ers weer op afgestemd. U kunt zich voorstellen dat een chemisch bedrijf meer BHV'ers nodig heeft dan een kantoorpand waar enkel werkplekken met computers staan. 

Als u weet hoeveel BHV'ers er nodig zijn, kunt u die opleiden bij een BHV opleider zoals 360Veiligheid. Wij kunnen wel zeggen dat wij 1 van de scherpste tarieven hanteren en hele goede inhoudelijke kwaliateit bieden. Onze trainers zijn gekwalificeerd en hebben vele jaren ervaring op gebied van trainen, BHV, ontruimen en zijn veelal werkzaam (geweest) bij de brandweer. Echte vakmensen die hun beroep verstaan.

BHV basis en herhaling cursus in 1 dag

Wij geven onze BHV basis en herhaling cursus gewoon in 1 dag. Dit is voldoende om een BHV'er te worden en je skills te onderhouden. Er is geen regel hoe vaak je de cursus moet herhaling, maar de meesten hanteren 1 BHV cursus volgen per jaar. Op deze dag worden de volgende onderwerpen behandeld:

 1. Basis Life Support (AED-Reanimatie-EHBO)
 2. Brand en Ontruimen

De gehele dag staat in het teken van leren en oefenen aan de hand van praktische voorbeelden en lesstof, dit zal u zeker aanspreken. Vele cursisten gingen u voor en waren zeer enthousiast over de inhoud van de training.

direct inschrijven

BHV E-Learning met halve dag praktijk

Heeft u geen zin en tijd om de hele dag in een leslokaal te zitten? Dan kunt u ook achter uw eigen pc de lesstof alvast voorbereiden met de online BHV E-Learning. Na deze E-Learning gevolgd te hebben en positief te hebben afgesloten, komt u nog 1 halve dag oefenen. Dit is noodzakelijk om de genoten theorie te oefenen op een reanimatiepop of brand te kunnen blussen met een brandblusser. Dit kunt u niet vanaf de pc leren en derhalve is het praktijkgedeelte een must.  Met de BHV E-Learning leert u in 6 modules de kneepjes van de BHV:

 1. BHV algemeen (taken bhv, organisatie, regels bhv, alarmeren, etc)
 2. BHV spoedeisende eerste hulp (reanimatie, circulatie, verstikking, shock, hartinfarct, beroerte, suikerziekte, hersenschudding, etc)
 3. BHV niet spoedeisende eerste hulp (huidwonden, brandworden, botbreuken, oogletsel, kneuzingen, etc)
 4. BHV brand (brand blussen, inschatten brand, procedures, etc)
 5. BHV communicatie (brandmeldingen, alarmeren, hulpdiensten, communicatiemiddelen, etc)
 6. BHV ontruiming (ontruimingsplan, deurprocedures, rook, warmte, brandweer, rol BHV'er, etc) 

Aan het einde van de E-Learning volgt een toets en bij een voldoende kunt u deelnemen aan de praktijkdag. 

BHV E-Learning only

WIlt u alleen de theorie volgen van de BHV? Dat kan natuurlijk ook. Even de BHV theorie opfrissen zonder het praktijk gedeelte te volgen. U volgt de BHV E-Learning in eigen tijd op elke plek dat u wilt. Ook hier volgt u de 6 bovengenoemde modules. 

Inschrijven voor de BHV cursus

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven voor 1 van onze BHV cursussen. Wij werken met de online cursusagenda en hierop kunt u zelf de geschikte datum uitkiezen. Wilt u eerst de E-Learning volgen, dan kunt u ook direct deze training kopen via onze webshop en vervolgens inschrijven via deze cursusagenda

direct inschrijven

Contact?

Wij staan graag voor u klaar voor alle vragen over de BHV cursussen. U kunt ons bellen op 026-2136030 of contacten via de contactpagina en een bericht achterlaten voor ons. Tot ziens!