BHV cursus

22 april


BHV cursus 

Vele bedrijven zijn verplicht om BHV-ers aanwezig te hebben in hun pand. De BHV-er helpt bij eerste hulp, brand en ontruiming. Een zeer belangrijke taak, het kan immers om mensenlevens gaan. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat een BHV cursus van groot belang is. De start zal de BHV basis cursus zijn om het jaar erop een BHV herhalings cursus te volgen. Een BHV cursus kun je volgen bij een BHV opleider op locatie, of met meerdere BHV-ers op het eigen bedrijf. 360veiligheid Arnhem geeft alle BHV cursussen. U kunt bij ons komen trainen in Arnhem, of wij komen de BHV cursus op uw eigen locatie geven, u zegt het maar. Uiteraard zijn alle trainingen scherp geprijst. Vele aanbieders vragen enorme prijzen voor deze BHV cursus, wij niet! Een BHV cursus in 1 dag kost u slechts €149,- pp en als wij op locatie komen trainen voor meer dan 7 personen, €119,- pp. Uiteraard verzorgen wij ook BHV in 1/2 dag met 2 uur E-Learning, dit voor €129,- pp 

Wat leert u in een BHV cursus? 

Onze BHV cursus is een 1 daagse cursus. Een goede mix van theorie en praktijk. Wij zijn van mening dat een BHV cursus een cursus moet zijn van interactie, theorie en praktijk. Wij geven daarom geen e-learning, u komt gewoon lekker praktisch trainen met ons! Wij leren u de volgende dingen:

  1. Eerste hulp kunnen verlenen bij ongevallen
  2. Een beginnende brand kunnen beperken en bestrijden
  3. Kunnen reanimeren met een AED-apparaat
  4. Collega’s en bezoekers kunnen evacueren bij noodsituaties
  5. Ongevallen kunnen voorkomen en beperken
  6. Overheid hulpverleners kunnen alarmeren en mee samen kunnen werken

Dit zijn de basis vaardigheden die een BHV-er moet kennen. Als u op onze locatie komt trainen zorgen wij voor lekkere koffie, thee en een goede lunch. Aan het einde van de dag een diploma in creditcard formaat. Geven wij de BHv cursus op uw locatie? Dan heeft dit zeker voordelen! Praktisch trainen in uw eigen omgeving, mogelijk met uitbreiding van een ontruimingsoefening of table-top oefening. 

BHV cursus

Een BHV cursus volgen?

Dat kan uiteraard bij ons. U kunt zich online inschrijven of gewoon even een mailtje sturen. Bellen kan uiteraard ook, wij staan graag voor u klaar!