BHV halve dag + E-Learning

16 oktober


BHV cursus halve dag met 2,5 uur E-Learning

BHV training tijdrovend? Niet met de BHV E-learning cursus van 360Veiligheid.

Vaak wordt het volgen van een BHV training gezien als een tijdrovende bezigheid. 360Veiligheid heeft daar een oplossing voor gevonden!

In slechts 2,5 uur volgt u thuis of op uw werkplek, wanneer het u het beste uitkomt, onze E-learning cursus. Zo behaalt u in uw eigen tempo online het BHV theoriecertificaat. Aan de hand van praktische informatie, foto's en video's leert u interactief alle noodzakelijke theorie en handelingen met betrekking tot bedrijfshulpverlening . Wanneer u daar zelf aan toe bent maakt u digitaal de theorietoets.

Binnen 3 maanden na het afronden van de E-Learning cursus kiest u een datum uit onze cursusagenda om het praktijkgedeelte te volgen op onze locatie in Arnhem. Vanaf 7 personen kunnen wij op iedere gewenste locatie, in het hele land, een op maat gemaakte incompany training geven.

Tijdens de gezamenlijke praktijktraining van 4 uur geven onze professionele docenten les in EHBO, reanimeren met AED-apparaat, een beginnende brand beperken en bestrijden, evacueren, alarmeren en ongevallen voorkomen en beperken.

Aan het einde van het praktijkgedeelte ontvangt u een BHV diploma op creditcard formaat en bent u een gecertificeerde BHV'er. Dit alles voor de aantrekkelijke prijs van € 129,- pp ex btw

Deze cursus is ook zeer geschikt als BHV herhalingstraining.

Nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. leren in uw eigen tempo
  2. geschikt voor ieder niveau
  3. 4 uur praktijktraining
  4. scherp geprijsd
  5. keuze uit diverse praktijkdagen
  6. mogelijkheid tot incompanytraining
  7. zowel geschikt voor basis- als herhalingstraining BHV

Kijk voor alle cursusdata en meer informatie over deze BHV E-learning cursus op:

direct inschrijven