bhv halve dag

30 december


BHV halve dag volgen? 

Bij 360Veiligheid kan dat natuurlijk! Wij verzorgen 2 soorten Bedrijfshulpverlening BHV met een halve praktijkdag:

  1. BHV halve dag zonder E-Learning €69,- pp
  2. BHV halve dag met E-Learning €129,- pp

Wij zijn hiermee 1 van de goedkoopste BHV aanbieders van Nederland! 

De BHV halve dag zonder E-Learning geven wij voor gevorderden cursisten. Cursisten die al jaren geoefend en getraind BHV-er zijn, zijn van harte welkom. De BHV halve dag met E-Learning is bedoeld voor beginnende BHV-ers en BHV-ers die eerst de theorie willen volgen voordat ze naar het praktijkgedeelte gaan. Met beide cursussen leert u in korte tijd de fijne kneepjes van bedrijfshulpverlening. 

Programma BHV halve dag

De halve dag BHV is zeer praktisch ingericht. U oefent met alle leermiddelen zoals reanimatiepoppen, AED, verbandmiddelen etc. Hoe ziet het programma er uit:

  1. 1 dagdeel van 08.30 uur tot 12.30 uur of 13.00 uur tot 17.00 uur
  2. Basic life support programma
  3. EHBO, AED en reanimeren
  4. Veel praktijk, veel oefenen
  5. Brand oefeningen
  6. Brand en ontruimen
  7. Gecertificeerde instructeurs

Halve dag BHV met E-Learning

Om goed geinformeerd de praktijktraining van 4 uur in te gaan, kunt u vooraf al een BHV E-Learning volgen. In 2 tot 2,5 uur leert u de theorie over bedijrfshulpverlening aan de hand van praktische informatie, foto's en video's. Aan het einde van de E-Learning zit een toets en kunt u een certificaat van deelname downloaden voor het praktijkgedeelte. Elke cursist krijgt een eigen toegangscode en kan 24/7 de training volgen. 

BHV halve dag in Arnhem of op uw eigen locatie

De BHV halve dag kunt u op onze locatie volgen in Arnhem. U kunt zich dan makkelijk inschrijven via de cursusagenda en een geschikte dag uitzoeken. Bent u een bedrijf en wilt u op eigen locatie een BHV cursus volgen, dan is dat ook mogelijk. Neem dan contact op via onze contactpagina of bel met 026-2136030. Wij zijn u graag van dienst.

Wilt u zelfstandig de cursus volgen en zich inschrijven, dan kan dat via deze link: 

Bent u een bedrijf en wilt u BHV halve dag op uw eigen locatie volgen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.