BHV koffer bestellen

31 oktober


BHV koffer bestellen? 

Via onze webshop www.360Safety-shop.nl kunt u vele soorten en maten BHV koffers bestellen. Onze BHV koffers zijn van uitstekende kwaliteit en goed gevuld. Wij bieden maatwerk BHV koffers zoals:

  1. BHV koffer Oranje kruis nieuwe richtlijn
  2. BHV koffer met A inhoud
  3. BHV koffer met B inhoud
  4. BHV koffer voor kinderdagverblijven
  5. BHV koffer voor wegenbouw
  6. BHV koffer voor scholen en kantoren
  7. BHV koffer voor industrie

De BHV koffer word onze diverse namen verkocht zoals BHV koffer, EHBO koffer, verbandtrommel of verbandkoffer. In de regel zijn dit dezelfde koffers, ligt er maar net aan waar u hem voor gebruikt. Wij bieden de BHV koffers aan tegen scherpe prijzen en wij hebben korte levertijd. Met deze koffers kunt u uitstekend eerste hulp verlenen bij een ongeval. Naast de levering van de BHV koffers, keuren en vullen wij uiteraard de koffers op verzoek. Daar heeft u geen omkijken meer naar, wij regelen dat de koffer altijd compleet is.

BHV koffer verplicht?

De BHV-er moet goed materiaal tot zijn/haar beschikking hebben. De BHV koffer is dus voor bedrijven, organisaties en vereningen verplicht. Vanuit de Risico Inventarisatie & Evaluatie krijgt u ook zicht op de verplichting. De arbowet geeft de verplichting weer om een BHV koffer aanwezig te hebben. 

BHV koffer controleren

Na de levering van de BHV koffer is deze uiteraard compleet. Om te zorgen dat hij compleet blijft, controleren wij de koffer voor u. Wij verzorgen de controle tegen een scherp tarief en vullen ter plekke de gebruikte koffers. Wij leveren ook complete navul inhoud voor alle BHV koffers. 

BHV koffer bestellen?

Als u een BHV koffer wil bestellen, maar niet weet welke het beste bij uw bedrijf past, dan informeren wij u graag. U kunt dan een mail sturen naar info@360safety-shop.nl en wij helpen u graag verder. Meer informatie te vinden op www.360safety-shop.nl Wij zijn u graag van dienst met de leveren van vele BHV koffers.