BHV opleider voor alle BHV trainingen

22 april


BHV opleider voor BHV trainingen

Wie op zoek is naar een goede BHV opleider is bij 360veiligheid aan het juiste adres. Wij geven BHV trainingen op onze eigen trainingslocatie in Arnhem en uiteraard ook op uw eigen locatie. Wij geven BHV basis en BHV herhalingscursussen en zijn een allround BHV opleider. Na onze BHV trainingen krijgen we altijd feedback dat het een uiterst leerzame maar vooral praktische training is geweest.

BHV opleider biedt altijd maatwerk

Uiteraard bieden wij altijd maatwerk, zeker als het gaat om incompany trainingen. Dus BHV trainingen op uw eigen locatie. Het grote voordeel van incompany trainen is dat je in je eigen omgeving kunt trainen. Onze trainer loopt dan voor de BHV training nog een ronde door het gebouw en tips en tools te geven welke direct terugkomen in de BHV training. Aansluitend kan er altijd een ontruimingsoefening gehouden worden om direct de BHV vaardigheden toe te passen. Wij bieden maatwerk BHV programma's aan want immers is een BHV training voor een kinderdagverblijf echt een andere dan voor een weg en waterbouwbedrijf. Vooraf kunt u zaken aangeven die extra aandacht behoeven, deze verwerken wij dan in de training. Een tabletop kan ook altijd onderdeel uitmaken van de training, klant is koning.

BHV opleider en ontzorging op arbowetgeving

Omdat het soms lastig te bepalen is hoeveel BHV-ers u nou nodig heeft, is het goed om naar de Risico Inventarisatie & Evaluatie te kijken. Deze RI&E vormt de basis voor uw arbobeleid en zo ook voor de BHV organisatie en BHV training. Wij checken geheel vrijblijvend uw RI&E en kunnen u direct informeren hoeveel BHV -ers noodzakelijk zijn voor uw organisatie. Zijn het groepen boven de 7 personen, dan komen wij graag op uw eigen locatie als BHV opleider de BHV training geven. Naast dat wij BHV cursussen verzorgen, voorzien wij uw organisatie ook van BHV producten, ergonomie advies, agressietrainingen etc. De meest voorkomende zaken uit de RI&E maken wij voor u in orde.

Dus bent u op zoek naar een goede BHV opleider, wij komen graag met u in contact. Vele personen en organisaties gingen u al voor. De BHV basis en herhaling geven wij in 1 dag voor €149,-. De BHV 1/2 dag met E-Learning kost u €129,- pp Trainen wij op uw eigen locatie, dan is het de scherpe prijs van €119,- pp. Op onze eigen locatie is alles inclusief, dus met koffie, thee, lunch en diploma in creditcard formaat.

BHV opleider 360veiligheid arnhem

Neem vandaag nog contact met ons op, wij zijn u graag van dienst als BHV opleider!