BHV opleider

04 januari


BHV opleider 

360Veiligheid is een BHV opleider die gespecialiceerd is in BHV opleidingen. Wij geven deze BHV opleidingen op een aantal van onze locaties en werken vanuit locatie Arnhem. Al onze BHV cursussen zijn praktisch ingericht en worden gegeven door gecertificeerde vaklieden. Door de verschillende soorten BHV cursussen zit er altijd een cursus voor u bij die aanspreekt. Na de cursus bent u weer 1 jaar gecertificeerd om bedrijfshulpverlening toe te passen.  

Welke BHV cursussen geven wij?

Naast BHV opleidingen waar u zich voor kunt inschrijven, verzorgen wij landelijk BHV opledeidingen op locatie. Het voordeel hiervan is dat u op eigen locatie en dus in uw eigen omgeving kunt oefenen. Vanaf 7 personen is een BHV incompany training al voordelig! Wij geven een aantal BHV cursussen:

  1. BHV hele dag
  2. BHV hele dag incompany
  3. BHV halve dag voor gevorderden
  4. BHV halve dag met E-Learning

U kunt voor een BHV prakrijkdag de theorie volgen door een E-Learning module van 2,5 uur te volgen. U volgt deze BHV E-Learning op eigen tempo achter uw eigen pc. Met de up tot date kennis gaat u het praktijkgedeelte in. Aan het einde van de BHV E-Learning volgt een toets om uw kennis te testen. Wilt u geen E-Learning maar gewoon een hele dag theorie en prakrijk? Dat is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast geven wij maattrainingen en kunt u vooraf aangeven aan welke thema's u extra aandacht wilt schenken

Goed, goedkoop en kwaliteit BHV opleider

Wij hanteren hele scherpe prijzen en zijn de goedkoopste uit de regio. Wij bieden de beste kwaliteit en praktische trainingen die u graag ziet. Vanaf €89,- volgt u al een halve dag BHV training en vanaf €119,- al een hele dag BHV training. Wij zijn een kwaliteit BHV opleider met professionele trainers die uit het vak komen. Brandweermensen met specialiteit brand en ontruimen en ambulancemedewerkers die een kei zijn in EHBO, AED en Reanimeren. Uit de praktijk geven zij voorbeelden die aanspreken. 

BHV opleider Arnhem

Wilt u meer informatie over een BHV training of wilt u zich inschrijven, neem dan contact met ons op. Bent u een bedrijf, dan kunt u ons het beste mailen, bellen of het contactformulier invullen. Komt u alleen of met enkele collega's een BHV training volgen, dan kunt u zich direct inschrijven via onze cursusagenda die bovenin het menu te vinden is. Wij zijn u graag van dienst in heel Nederland!

Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of bel met 026-2136030