EHBO E-Learning cursus

06 februari


Online EHBO cursus met dagdeel praktijk gedeelte

Binnenkort kunt u bij 360Veiligheid een online E-Learning EHBO cursus volgen. Heerlijk in eigen tempo en uw eigen omgeving de basis elementen van hulpverlenen leren kennen. Na de E-Learning van ongeveer 1,5 uur, kunt u het praktijkgedeelte van 1 dagdeel volgen op onze locatie in Arnhem. 

Aan het einde van de EHBO cursus volgt een toets. Als u deze met voldoende resultaat heeft afgelegd, kunt u deelnemen aan het praktijkgedeelte.

De complete EHBO cursus bestaat uit 1,5 uur E-Learning + 1 dagdeel praktijk. In deze interactieve en praktische training zitten diverse video instructies, animaties, foto's aangevuld met teksten. 

Programma EHBO cursus met E-Learning en praktijkgedeelte

In het E-Learning gedeelte krijgt u de volgende lesstof:

-Spoedeisende eerste hulp

 1. Reanimatie
 2. Circulatie
 3. Verstikking
 4. Shock
 5. Hartinfarct
 6. Beroerte
 7. Suikerziekte
 8. Hersenschudding
 9. etc

-Niet spoedeisende eerste hulp

 1. Huidwonden
 2. Brandwonden
 3. Kneuzingen
 4. Botbreuken
 5. oogletsel
 6. etc

Nadat u de toets met positief resultaat heeft afgelegd, kunt u deelnemen aan het praktijkgedeelte. In het praktijkgedeelte behandelen wij alle thema’s uit de E-Learning. De geleerde theorieën gaan we realistisch oefenen met elkaar en op oefenpoppen. U leert onder deskundig toezicht van onze instructeur alle handelingen over reanimeren en de AED te gebruiken.  

Deze EHBO cursus met E-Learning is geen ingewikkelde cursus en is voor iedereen toegankelijk.

 

Kosten van de EHBO cursus met E-Learning met praktijk

De cursus EHBO incl E-Learning kost €99,- per persoon. Dit bevat de toegang tot de E-Learning module en deelname aan het praktijkgedeelte van 1 dagdeel. Bij het praktijkgedeelte is koffie en thee inbegrepen. Aan het einde van de cursus ontvangt u een diploma EHBO in de vorm van een diploma in handig creditcard formaat. 

 

Praktische informatie over de EHBO cursus

 1. Via de mail ontvangt u een inlogcode om de E-Learning te kunnen volgen
 2. E-Learning duurt ongeveer 1,5 uur
 3. Praktijkgedeelte is 1 dagdeel en omvat AED-Reanimatie-EHBO
 4. Binnen 3 maanden na het afronden van de E-Learning dient u het praktijkgedeelte te volgen
 5. Het praktijkgedeelte is inclusief koffie en thee
 6. Na afloop van het praktijkgedeelte ontvangt u het EHBO diploma op creditcard formaat
 7. U volgt het praktijkgedeelte op onze locatie in Arnhem, maar wij kunnen het ook op uw locatie geven bij meer dan 10 personen

 

Inschrijven voor de EHBO cursus met E-Learning

Binnenkort kunt u direct inschrijven, betalen en de cursus volgen. Momenteel is de wijze van inschrijving dat u een mail stuurt via onze contactpagina waarna u de inlogcode ontvangt. U kiest zelf de datum voor het praktijkgedeelte via onze cursuskalender.

Mocht u nog vragen hebben over de wijze van inschrijven of meer willen weten, kunt u bellen met 026-2136030 of te reageren via onze contactpagina