Werkplekonderzoek

22 september


Werkplekonderzoek & ergonomisch advies

Om uw als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, kunnen wij vanaf heden ook werkplekonderzoeken verrichten en ergonomisch advies geven. Onze dienst werkplekonderzoek sluit naadloos aan bij de wensen vanuit de RI&E. Veelal vormt de RI&E de basis voor veilig en gezond werken met als onderdeel werplekonderzoek.  Met een goede werkplek kunt u:

  1. Ziekteverzuim verlagen
  2. Productiviteit van uw medewerkers verhogen
  3. Klachten voorkomen of verminderen

Onze adviseur heeft ruime ervaring op gebied van goede werkhouding en zitoplossingen in de kantooromgeving. Wij bieden maatwerk als het gaat om:

  1. Preventieve werkplekinstructie
  2. Preventief werkplekonderzoek
  3. Werkplek onderzoek bestaande klachten

Een goed meubilair vormt de basis om te komen tot een goede werkhouding en hierop zijn vele factoren van invloed. U kunt hierbij denken aan:

  1. Stress
  2. De juiste instelling
  3. Bewustwording
  4. Verantwoorde werkomgeving

Werkplekonderzoek

Onze werkwijze werkplekonderzoek

Uiteraard hanteren wij een persoonlijk aanpak en bieden wij maatwerk. Medewerkers moeten zelf ervaren wat een goede werkhouding is tijdens het onderzoek. De Arborichtlijnen vormen de basis voor ons doelmatige en effectieve advies. 

WIlt u contact over ergonomisch advies of werkplekonderzoek? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen met 026-2136030 of gebruik te maken van ons contactformulier