Wij zijn verhuisd!

08 juli


Wij zijn verhuisd!

360Veiligheid groeit en heeft meer ruimte nodig, vandaar dat wij vanaf heden te vinden zijn op de Broekstraat 32 te Arnhem. BHV trainingslocatie, kantine, oefenruimtes, ruime parkeerplaatsen, kantoorvoorzieningen, alles op 1 locatie. Alle voorzieningen op 1 locatie om u als cursist zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze locatie ligt centraal en is goed te bereiken middels auto en openbaar vervoer. Parkeerplaatsen gratis en in overvloed. 

BHV cursus 

Met deze uitbreiding hebben wij de beschikking over 2 ruimtes waar wij de BHV cursus kunnen geven en een mooie buitenlocatie voor de brandoefeningen. Met de ingebruik name van de 2 oefenruimtes kunnen wij 2 trainingen tegelijk geven zoals de BHV cursus en de agressietrainingen. In de kantine kunt u tijdens het middaguur genieten van een goede lunch. 

Meer weten? 

Dan kan dat uiteraard, u bent van harte welkom op onze locatie. Wij zijn te vinden op de Broekstraat 32 te Arnhem. Wel graag even bellen van te voren, dan zorgen wij dat de koffie warm is en wij tijd voor u hebben. Graag tot ziens op deze mooie locatie!

Cursuslocatie