Over ons

Over 360Veiligheid

360Veiligheid is een jong en dynamisch bedrijf en wij zijn gespecialiseerd in veiligheidstrainingen en arboveiligheid. Met onze 360° (graden) kijk op veiligheid kunnen wij bedrijven compleet ontzorgen, daar ligt onze kracht en zijn we uniek in. Wij willen bijdragen aan de bedrijfsveiligheid met ons advies op maat en veiligheidstrainingen en zijn landelijk actief. U kunt hier een deel van ons klantenbestand bekijken en een aantal geschreven recensies

Onze vakgebieden

360Veiligheid heeft de Risico Inventarisatie & Evaluatie als basis voor de bedrijfsveiligheid. Vanuit de RI&E bepalen wij samen met de opdrachtgever waar de behoefte ligt om zaken aan te pakken. Waar zijn wij goed in:

  1. Opstellen Risico Inventarisatie & Evaluatie
  2. BHV opleidingen 
  3. EHBO opleidingen
  4. Agressietrainingen
  5. Opstellen BHV plannen
  6. Opstellen ontruimingsplannen
  7. Veiligheidsproducten (webshop)
  8. Veiligheidsadvies

Alle veiligheidstrainingen kunnen worden gegeven op eigen locatie of op onze locatie in Arnhem en een aantal zijn te combineren met de door ons eigen ontwikkelde E-Learning trainingen. De lijnen tussen 360Veiligheid en de bedrijven zijn kort, u krijgt 1 aanspreekpunt en wij ontzorgen u op gebied van veiligheid. Bij ons bent u geen nummer en is de klant echt koning. 

Ervaren en vakbekwame instructeurs 

Onze 10 instructeurs en adviseurs zijn vakspecialisten en leiden jaarlijks vele cursisten op. Onze instructeurs komen uit het werkveld en hebben veel praktijkervaring, daarnaast volgen zij jaarlijks diverse opleidingen om op de hoogte te blijven van alle wettelijke veranderingen. Ons team is super enthousiast en dat zult u merken in de wijze waarop wij de trainingen geven! 

Wij staan als 360Veiligheid graag voor u klaar!