RI en E opstellen voor uw onderneming?

Samenwerken aan veiligheid is de oplossing! Neem contact op!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Een RI en E opstellen voor uw onderneming

360Veiligheid geeft u duidelijk inzicht in uw risico's

 • Voorkom aansprakelijkheid
 • Verminder ziekteverzuim
 • Bespaar kosten
 • Beperk risico’s voor uw personeel

Een RI en E opstellen


 • Kwaliteit zorgt voor veiligheid

  Wij leveren een compleet veiligheidsproduct. Dit betekent dat wij altijd een grondige analyse combineren met een advies en een eventuele training.

 • Uniek door ervaring en kennis

  360Veiligheid onderscheidt zich door een groot analytisch vermogen, jarenlange ervaring en een integrale aanpak van veiligheidsvraagstukken.

 • Samenwerken aan veiligheid

  Uw onderneming en medewerkers staan altijd centraal in onze aanpak. Door samen te werken creëren we draagvlak, enthousiasme en besparen we kosten.

 • Veiligheid op maat

  Elke organisatie is anders. 360Veiligheid onderzoekt altijd alle risicofactoren en brengt deze in kaart. Ongeacht de complexiteit van uw organisatie.

Een RI en E opstellen voor uw onderneming?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlWaarom moet u een RI en E opstellen?

Het is voor elke onderneming belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar medewerkers. Een RI en E opstellen geeft u een compleet inzicht in de veiligheid, het welzijn en de gezondheid van uw medewerkers. Dit voorkomt risico’s en bespaart u in veel gevallen veel kosten. U bespaart op ziekteverzuim kosten, voorkomt aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval en beperkt schade. Daarnaast bent u in veel gevallen wettelijk verplicht om een RI en E op te stellen. Mocht u tijdens een inspectie uw veiligheid niet op orde hebben dan kunnen er zeer hoge sancties volgen.

RI en E opstellen: Onze werkwijze

Bij ondernemen horen risico’s. Dit is voor uw personeel niet anders. Een RI en E opstellen beperkt uw risico. 360Veiligheid helpt u als ondernemer met het beperken van risico’s. Samen met u brengen we aan de hand van een uitgebreide analyse alle risico’s in kaart. Hierbij kijken we naar uw specifieke situatie. Nadat we alle risico’s hebben geïnventariseerd gaan we aan de slag met de evaluatie van risico’s. We bekijken samen welke risico’s binnen uw organisatie urgentie hebben. Op basis van deze prioriteiten volgt een plan van aanpak. In dit plan wordt duidelijk welke maatregelen er eventueel moeten worden genomen om risico’s te beperken.

Een RI en E opstellen en kosten

Een RI en E opstellen kost u altijd tijd en geld. Echter afhankelijk van uw situatie kunt u bij 360Veiligheid de kosten in de hand houden. Wij leveren al een risico inventarisatie en evaluatie (voor ondernemingen tot 10 medewerkers) vanaf 595 euro. Dit is een vanaf prijs omdat elke onderneming uniek is. De ene onderneming heeft complexere veiligheidsuitdagingen dan de ander. Onafhankelijk van uw situatie is 360Veiligheid een betaalbare partner die kwaliteit garandeert. Bent u benieuwd welke kosten een RI en E voor uw onderneming met zich mee brengt? We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Uiteraard leveren wij altijd een passende offerte op maat. Alle prijzen zijn exlusief 21% btw

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.