Heeft uw kind een duwtje in de rug nodig?

Een weerbaarheidstraining biedt de oplossing! Neem contact op!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Weerbaarheidstraining kind in Arnhem

Wij leren uw kind om voor zichzelf op te komen en zelfvertrouwen te ontwikkelen

 • Individuele begeleiding
 • Training door geregistreerde jeugdzorgwerker
 • Ook voor scholen
 • Verschillende locaties in en rondom Arnhem

Weerbaarheidstraining kind Arnhem


 • Individuele of klassikale begeleiding

  De Weerbaarheidstraining kind van 360Veiligheid wordt zowel op individueel als klassikaal niveau gegeven.

 • Training door pedagogisch medewerker

  Onze geregistreerde jeugdzorgwerker heeft jarenlange ervaring met de ondersteuning van kinderen die moeite hebben met assertiviteit.

 • Verschillende locaties

  Wij werken niet vanuit een vast locatie, maar passen onze trainingen aan op de omgeving van uw kind.

 • Kind met zelfvertrouwen

  Tijdens de trainingen leren we uw kind om voor zichzelf op te komen en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen.

Weerbaarheidstraining voor uw kind in Arnhem?

 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nl


 • RI&E SHO 360 Veiligheid

  SHO

  Wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons de RI&E inventarisatie wilde verzorgen. Omdat wij veiligheid van ons personeel erg belangrijk vinden hebben we gekozen voor de integrale aanpak van 360Veiligheid. In één rondgang hebben zij de RI&E en de veiligheidsscan uitgevoerd. Zij hebben van beiden vervolgens een duidelijke terugkoppeling gegeven met concrete actiepunten.Weerbaarheidstraining kind: Het belang

Net als bij volwassen is de weerbaarheid van kinderen belangrijk voor het algehele functioneren. Een kind dat weerbaar is zit namelijk beter in zijn/haar vel en durft eerder voor zichzelf op te komen. Onze weerbaarheidstraining kind in Arnhem is geschikt voor ieder kind in de leeftijdscategorie van 8 t/m 12 jaar. Dit omdat een kind door training niet alleen zelfverzekerder wordt, maar ook fysiek en mentaal een stuk sterker.

Weerbaarheidstraining kind: De onderdelen

Onze weerbaarheidstraining kind kan zowel op individueel als groeps- en klassikaal niveau gevolgd worden. In beide gevallen wordt de training gegeven door onze ervaren gerigistreerde jeugdzorgmedewerker. Ook is er altijd een GZ psycholoog aanwezig die, indien gewenst, kan participeren in de trainingen. De training is opgebouwd uit ongeveer zes lessen van 1,5 uur. Tijdens de lessen komen onder andere de volgende onderdelen aan bod die als doel hebben om uw kind weerbaard te maken:

 1. Leren lekker jezelf te zijn 
 2. Opkomen voor jezelf
 3. Letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen staan 
 4. Omgaan met angsten 
 5. Grenzen verleggen en niet te snel opgeven 
 6. Ademhalingsoefeningen 
 7. Verdediging en aanvalstechnieken vanuit verschillende vechtsportdisciplines

Weerbaarheidstraining kind in Arnhem op flexibele locaties

Bij het geven van onze weerbaarheidstraining kind werken wij niet vanuit een vaste locatie, we passen onze trainingen aan op de omgeving van uw kind. Bij voldoende deelname (4 tot 6 kinderen) zoeken wij een geschikte locatie in en rond Arnhem uit onze portefeuille. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimtes in en rondom scholen. Daarnaast is het bij grotere groepen ook mogelijk om de training op elke gewenste plaats te geven.

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.