Agressie

De agressietrainingen van 360Veiligheid

360Veiligheid BV richt zich met name op arbo-veiligheid. Wij verzorgen de verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie, beter bekend als de RI&E. Vanuit deze RI&E verzorgen wij diverse veiligheidstrainingen en cursussen.

Bij 360Veiligheid bent u aan het juiste adres voor opleidingen en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid. Onze opleidingen en cursussen dragen ertoe bij om de veiligheid in uw bedrijf voor u en uw medewerkers zo goed mogelijk te optimaliseren.

Onze veiligheidstrainingen zijn vooral praktisch en gericht op uw bedrijfsspecifieke wensen. Geen onnodige lange trainingen, maar vooral kort, praktisch, realistisch en inhoudelijk van hoog niveau. Bij de agressie trainingen maken wij gebruik van realistische zelfverdediging. Dit houdt in dat wij juist datgene trainen wat het meeste voorkomt op straat of op het werk. 

Voor welke agressietrainingen kunt u bij 360Veiligheid terecht? 

  1. Weerbaarheidstraining volwassenen
  2. Agressietraining volwassenen
  3. Agressietraning in de zorg

Wij hebben diverse gecertificeerde docenten gevaarsbeheersing die de trainingen geven. Zij hebben allen een politieachtergrond en hebben jaren voor de groep gestaan. Bij de agressietraining kunnen wij ook gebruik maken van een gecertificeerde docent zelfverdediging of een psycholoog uit de gezondheidszorg. 

Door onze jarenlange ervaring op gebied van agressie en geweld, zijn wij uitstekend in staat om elke groep te trainen.

Contact over 1 van onze agressietrainingen?

Wilt u meer weten over 1 van bovengenoemde trainingen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel 026-2136030