Ontruimingsplan

Ontruimingsplan opstellen? Hoe verder?

In de praktijk kan onze brandveiligheidsspecialist vanuit bestaande middelen een goed plan opstellen. Dit aan de hand van aangeleverde bedrijfsinformatie, bouwtekeningen, ontruimingsplattegronden etc. Het kan noodzakelijk zijn om een schouw uit te voeren als aangeleverde zaken onvoldoende duidelijkheid geven. 

Ontruimingsplattegronden zijn onderdeel van het ontruimingsplan, als blijkt dat deze niet up tot date meer zijn, kunnen wij deze opnieuw voor u opstellen en verwerken in het plan. Deze worden geleverd in een kliklijst en formaat naar keuze. 

Het ontruimingsplan wordt digitaal aangeleverd waarna u zelf het plan kunt bekijken op eventuele aanpassingen. Als er een correctie door het bedrijf heeft plaatsgevonden, zullen wij het ontruimingsplan compleet maken. 

De oplevering

Onze ontruimingsplannen worden opgemaakt voor onze brandweerpreventisten met jarenlange praktijk ervaring. Zij geven ook de BHV trainingen en verzorgen ontruimingsoefeningen aan de hand van de opgemaakte ontruimingsplannen. U kunt dus de plannen direct oefenen met een training. 

Wat kost dit plan?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u

Offerteaanvraag Contact

Vraag een offerte aan voor Ontruimingsplan

Geïnteresseerd in een cursus op maat en bij jullie op eigen locatie? Dit kan vanaf 6 personen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Beschrijf je wensen en verwachtingen voor de cursus, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.

  Landelijke dekking

  Ook op uw locatie

  Maatwerk & kwaliteit

  Gecertificeerde trainers

  Landelijke dekking

  Ook op uw locatie

  Maatwerk & kwaliteit

  Gecertificeerde trainers