BHV Cursus

360Veiligheid biedt verschillende bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV herhalingBHV halve dag met E-Learning zodat er altijd 1 geschikt is voor u of uw medewerkers. U kunt kiezen tussen een cursus op één van onze locaties in Nederland, of een BHV incompany cursus. Heeft u hulp nodig om de juiste keuze te maken, wij helpen u graag verder. 

Extra informatie bedrijfshulpverlening cursus

Wij zijn zeer ervaren in het verzorgen van alle soorten bedrijfshulpverlening. Nog niet bekend met onze cursussen? Dan is de BHV basis cursus iets voor u. Om bedrijfshulpverlener te blijven is de BHV herhaling cursus geschikt voor u. Bedrijfshulpverlener worden in combinatie met E-learning? Dan is de BHV halve dag met E-Learning cursus wat voor u. Al deze cursussen worden gegeven voor onze vakdocenten met jarenlange praktijk ervaring.

BHV Cursus op eigen locatie

Naast dat wij landelijke dekking hebben met de losse inschrijvingen op onze locaties, kunt u ook een cursus op uw eigen locatie door ons laten verzorgen, of te wel een bedrijfshulpverlening incompany cursus. Dit biedt diverse voordelen zoals maatwerk bedrijfshulpverlening, geen reistijd, mogelijkheid tot een ontruimingsoefening en uiteraard de lage prijs vanaf 7 cursisten. Wij komen graag bij u op locatie de cursus geven, waar dat ook is en welke cursus u ook wilt volgen.

Programma BHV Cursus

Onze instructeurs bieden alle bedrijfshulpverlening cursussen aan volgens de richtlijnen van het NIBHV. De cursus is in 2 delen gesplitst: Deel 1 bestaat uit Eerste hulp en Deel 2 bestaat uit Brand & ontruimen.

Wat kost een bedrijfshulpverlening cursus?

Hierin verschilt het of u een losse inschrijving boekt of een incompany training boekt. Voor de basis cursus vragen wij €189,- p.p. exclusief BTW. Voor de herhaling cursus vragen wij €159,- p.p. exclusief BTW. De BHV halve dag met E-Learning kost €109,- p.p. exclusief BTW.

Gaat u voor een bedrijfshulpverlening incompany cursus? Deze is veelal interessant vanaf 6 cursisten. De trainingen van 360Veiligheid worden gegeven door een team van gedreven, gecertificeerde trainers met veel praktijkervaring. Wil u meer weten over onze bedrijfshulpverlening cursussen? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt u graag verder!

Landelijke dekking

Ook op uw locatie

Maatwerk & kwaliteit

Gecertificeerde trainers