Over ons

Meer weten over 360Veiligheid?

360Veiligheid is een trainings- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in de meest voorkomende veiligheidstrainingen en bedrijfsveiligheid. Vanuit onze gezamenlijke passie en ervaring hebben wij 360Veiligheid opgezet. De oprichters van 360Veiligheid, hebben beide ruim 40 jaar ervaring binnen de politie. Hier ligt dan ook ons fundament en hebben wij krachten gebundeld om samen het verschil te kunnen maken op het gebied van veiligheid.
Onze diversiteit en veelzijdigheid zie je ook terug in het door ons met zorg samengesteld team van professionals. Ons team bestaat uitsluitend uit professionals uit het werkveld, mensen die weten waar ze het over hebben, daar hebben wij ze op geselecteerd. Van ervaren BHV instructeurs, agressietrainers, arbo specialisten tot een Hogere Veiligheidskundige (HVK), wij hebben een uniek team waar 360Veiligheid het verschil mee maakt.

Vanuit ons hoofdkantoor te Arnhem ontwikkelen, adviseren en verzorgen wij veiligheidscursussen. Onze cursuslocaties zijn verspreid over heel Nederland, maar onze ervaren en vakbekwame instructeurs trainen ook op uw bedrijfslocatie. Een incompany training biedt veel voordelen, geen extra reistijd en reiskosten van medewerkers en de mogelijkheid om een BHV training te combineren met een ontruimingsoefening. De klant is koning en bijna alles is mogelijk.

Met trots voegen wij jaarlijks nieuwe vaste klanten toe tot ons bestand. Ondanks dat het aanbod groot is komen zij terug bij 360Veiligheid. Op basis van vertrouwen mogen bijdragen aan bedrijfsveiligheid is voor ons het mooiste compliment!

Onze vakgebieden

360Veiligheid heeft de Risico Inventarisatie & Evaluatie als basis voor de bedrijfsveiligheid. Vanuit de RI&E bepalen wij samen met de opdrachtgever waar de behoefte ligt om zaken aan te pakken. Wat doen wij voor u:

  1. Opstellen Risico Inventarisatie & Evaluatie
  2. BHV opleidingen
  3. EHBO opleidingen
  4. Agressietrainingen
  5. Overvaltrainingen
  6. Opstellen BHV plannen
  7. Opstellen ontruimingsplannen
  8. Veiligheidsproducten
  9. Veiligheidsadvies

Landelijke dekking

Ook op uw locatie

Maatwerk & kwaliteit

Gecertificeerde trainers