Agressietraining volgen

Agressietraining voorkomt escalaties

Een gewelddadige escalatie zit in een klein hoekje. Als u ooit te maken heeft gehad met geweld op de werkvloer dan heeft u misschien gemerkt dat een conflict snel kan escaleren. Om geweld in een conflictsituatie te voorkomen is het essentieel dat u signalen weet te herkennen en u zich op de juiste wijze opstelt ten opzichte van een agressor. Onze agressietrainingen leren u om situaties beter te kunnen herkennen en te reageren. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het voorkomen van een escalatie staat daarom centraal in onze trainingen. We leren u uitvoering hoe u agressief gedrag kunt herkennen en escalatie kunt voorkomen. Agressietraining volgen om beter voorbereid te zijn.

Agressietraining volgen: Voor wie?

Onze agressietrainingen zijn bedoeld voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met agressie of geweld. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de zorg-, horeca-, winkel- of baliemedewerkers. Elke beroepsgroep of branche brengt eigen risico’s met zich mee en vraagt om een andere aanpak. Een horecamedewerker heeft vaak met een andere vorm van agressie te maken dan iemand die werkzaam is in een winkel. 360Veiligheid geeft al jaren agressietrainingen en heeft ervaring met nagenoeg alle beroepsgroepen. Afhankelijk van uw situatie bieden wij altijd trainingen op maat.

Agressietraining volgen: Uw doelen

Omdat elke agressietraining anders is hanteren wij geen standaard cursusdagen. Aan de hand van een inventarisatie bepalen wij samen welke doelen u of uw onderneming heeft. Daarna kijken wij welke ontwikkelingen nodig zijn om deze doelen te behalen. Hierbij kijken we gericht naar uw medewerkers en branche specifieke factoren. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij een cursus op maat samen. Veelal werken wij met basis agressietrainingen van 3,5 uur tot de standaardtraining van 7 uur. Wilt u graag weten hoe u uw veiligheidsdoelen kunt behalen? Neem dan contact op en wij geven u een advies op maat.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie en bedrijfshulpverlening cursussen Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau. Agressietraining volgen om weerbaarder te worden.

Agressie cursussen Op eigen locatie?

Landelijke dekking

Ook op uw locatie

Maatwerk & kwaliteit

Gecertificeerde trainers