BHV herhaling code 95/CCV

BHV herhaling code 95/CCV

Speciaal voor chauffeurs geven wij de opleiding Bedrijfshulpverlener / herhaling bedrijfshulpverlener BHV.  Het voldoen aan de nascholingseisen in het kader van de "Richtlijn vakbekwaamheid" wordt voor iedere chauffeur in Nederland bewaakt door het CCV (een onderdeel van het CBR). De (herhaling) BHV cursus van 360 Veiligheid is door het CCV gecertificeerd. U krijgt als chauffeur 7 punten als u deelneemt aan de (herhaling) BHV van 360Veiligheid. Voor de CCV nascholing is onze BHV cursus door het CCV erkend. De trainingsuren gelden voor nascholingsuren ter behoud van het rijbewijs.  

Met deze cursus behaalt u 7 punten voor CCV/Code95.

Om uw beroep te mogen blijven uitoefenen is het verplicht om minimaal 35 uren per 5 jaar aan nascholing te doen. U kunt een BHV cursus volgen om een deel van die uren te halen. Wij melden u hiervoor bij het CCV aan. Hieronder staan de aantal te verkrijgen per punten per cursus:

BHV basis en herhaling (1 dag): 7 punten 

Code 95 is verplicht in de Richtlijn vakbekwaamheid. In deze Europese Richtlijn staat wat u moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. De Richtlijn geldt voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken

Na het volgen van de BHV herhaling zorgt 360Veiligheid voor de registratie nascholingsuren CCV examenhuis.

Tijdens de herhalingslessen wordt er geen examen afgenomen. De bevoegd instructeur die de lessen verzorgt beoordeeld of de cursist de praktijk gerichte handelingen naar behoren verricht. De cursist ontvangt bij voldoende beoordeling de pas "Bedrijfshulpverlener"

CCV regels code 95

  1. Strenge controle door het CCV. 
  2. Het CCV voert steekproefsgewijs controles uit op de verzorgde trainingen. 
  3. Een controleur kan onaangekondigd de locatie bezoek en controleren of alles in orde is.

Bijvoorbeeld: aanwezigheid, presentielijsten, lestijden en legitimatie

Aanmelden cursisten voor BHV + CCV Code 95. 
Uiterlijk 10 dagen voor de cursus aanvang aangeven welke cursisten ook voor de CCV Code 95 les volgen. 
Verplichte aanmeldgegeven per mail aanleveren: BSN nummer Voorletters Achternaam Geboortedatum 


Spelregels cursus. 
Cursisten moeten tijdig aanwezig zijn
Geldig legitimatie bewijs kunnen tonen tijdens de cursus. 
Cursus moet minimaal 7 uur zijn, exclusief lunch en pauze. 

Prijzen BHV herhaling code 95 / CCV: 

Door de extra administratieve handelingen en certificering worden er extra kosten in rekening gebracht. De BHV cursus met code 95 kost €189,- pp (Exclusief 21% BTW) 

Contact over de BHV herhaling code 95/CCV?

Wilt u meer weten over de BHV herhaling code 95/CCV? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel 026-2136030. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.