BHV ploegleider

Ploegleider bedrijfshulpverlener (BHV)

De cursus BHV ploegleider is bedoeld voor de bedrijfshulpverlener (BHV er) die als coördinator leiding moet geven aan een team bedrijfshulpverleners (BHV ers). De cursus BHV ploegleider is een korte, praktijkgerichte cursus bedoeld voor medewerkers van bedrijven en instellingen die gecertificeerd BHV-er zijn met enige ervaring en die binnen hun bedrijf leiding moeten geven aan een BHV-team. De ploegleider BHV dient er ook voor te zorgen dat het BHV-team geoefend wordt en blijft en dat de BHV middelen naar behoren worden beheerd en gecontroleerd. Ploegeleider BHV worden? Neem dan contact met ons op!

De cursus onderwerpen ploegleider bedrijfshulpverlener (BHV):

Theorie:

  1. Organisatie bedrijfshulpverlening (BHV)
  2. Externe hulpdiensten
  3. Coördineren van hulpverlening
  4. Verbindingen en communicatie
  5. Het opzetten en begeleiden van oefeningen

Praktijk:

  1. Inzetoefening
  2. Verkenningsoefening
  3. Communicatieoefening
  4. Ontruimingsoefening 

Tijdsduur van de cursus ploegleider bedrijfshulpverlener (BHV)

De cursus ploegleider bedrijfshulpverlener BHV duurt 1,5 lesdag. Het programma is niet aaneengesloten. In de periode tussen de twee dagen zal de cursist een opdracht dienen uit te werken. Het examen van de cursus ploegleider bedrijfshulpverlener BHV bestaat uit 20 theorievragen en het maken van een oefening voor een BHV-inzet. Vervolgens beoordeelt de instructeur de gemaakte praktijkinzet waarbij de cursist als ploegleider optreedt.

Prijzen cursus ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV) 

De prijzen van de cursus ploegleider BHV zijn op aanvraag en zijn inclusief lesmateriaal.

Het boek ploegleider BHV van het NIBHV wordt aan het begin van de cursus uitgedeeld.
Tevens zijn hierin begrepen de kosten voor examengeld of toets, koffie of thee tijdens de lessen en bij een dagcursus de lunch.

Wilt u graag in-company trainen, dan is dat geen probleem want wij komen graag bij u op locatie.

Deze module leent zich er bij uitstek voor om op het eigen bedrijf te oefenen. Daarmee sluit de cursus naadloos en op maat aan op de praktijk van de cursist!

Vereiste vooropleiding: Basisopleiding BHV

Contact over de cursus ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV)

Wilt u meer weten over de cursus ploegleider bedrijfshulpverlening BHV? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel 026-2136030. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.