BHV online inschrijven

09 juni


Ook snel en eenvoudig je BHV cursus online inschrijven? Dat kan bij 360veiligheid!

Vanaf heden maken wij gebruik van een prgramma waarbij u als cursist onze cursussen online kunt inschrijven. Of het nou gaat om een BHV basis, BHV herhaling, AED, reanimatie of EHBO cursus, alles is mogelijk. Bekijk online de tijden en dagen en boek uw eigen cursusdag. 

CURSUSOVERZICHT

BHV basis en herhaling in Arnhem en Deventer

U kunt bij ons kiezen uit 2 verschillende locaties: Arnhem en Deventer. Beide locaties hebben gratis en voldoende parkeerplaatsen en zijn makkelijk bereikbaar met de auto. Heeft u liever een BHV cursus op uw eigen locatie? Dan maken we graag een offerte op maat en komen we op uw locatie. Neem hiervoor contact met ons op en wij regelen het voor u!

BHV herhaling en BHV basis in 1 dag

U kunt bij ons al een BHV cursus volgen voor € 149,- p.p. en deze is online in te boeken. De BHV basis kunt u voor € 149,- volgen op onze locatie. Heeft meer dan 7 personen en wilt u de BHV cursus op uw eigen locatie volgen? Dan vragen wij € 119,- p.p.! Vraag naar de mogelijkheden. 

Uiteraard verzorgen wij ook BHV met E-Learning. Dit is een BHV training van 4 uur praktijk en ongeveer 2 uur E-Learning voor de prijs van €129,-

Direct inschrijven BHV