BHV training

10 februari


BHV training en cursus volgen?

Heeft u een bedrijf en wilt u een aantal Bedrijfs hulpverleners BHV'ers opleiden? Of bent bent u werkzaam bij een bedrijf en bent u op zoek naar een opleider die in 1 dag een praktische BHV training geeft? Dan ben u bij ons op het juiste adres!

360Veiligheid geeft de BHV basis training en de BHV herhaling training in 1 dag. Dit kan incompany zijn of op onze trainingslocaties in Arnhem of Deventer. Wij geven de BHV training een op interactieve en praktische wijze. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring als BHV instructeur en zijn werkzaam bij de brandweer. Hierdoor zijn BHV trainingen altijd op de praktijk gericht en niet alleen maar theoretisch. Tijdens de BHV lessen staan onze BHV instructeurs altijd open voor vragen en bij incompany trainingen nemen we graag een kijkje in het pand om te zien waar de knelpunten zitten.

 

BHV training en ons programma

Ons BHV trainingsprogramma ziet er als volgt uit:

In de ochtend starten wij altijd met ons Basic Life Support programma weggezet in de volgende hoofdstukken:

  1. Eerste hulp bij ongelukken EHBO
  2. AED
  3. Reanimatie

In de middag staat het volgende op het programma:

  1. Brand en ontruimen
  2. Brand blussen

Aan het einde van de dag bent u zowel theoretisch en praktisch op de hoogte van de BHV en kunt u uzelf BHV er noemen. 

Wij presenteren een actief en interactief programma waar veel ruimte is voor uitoefenen van praktische handelingen. U bent de hele dag actief bezig met verbandleer, stabiele zijligging, rautekgreep, reanimeren, AED gebruiken, brandblussen en ga zo door. Wij maken gebruik van oefenpoppen maar oefenen met een aantal zaken ook op medecursisten. Uiteraard gaan we elkaar niet reanimeren maar gebruiken we daar de oefenpoppen voor :)

 

Ervaring BHV training programma

Wij geven dagelijks BHV trainingen door het hele land en aan het einde van deze BHV trainingen vragen wij feedback van alle cursisten. Nadien nemen we nog contact op met de opdrachtgever om de training te evalueren. Met trots kunnen wij u meededelen dat 95% van alle bedrijven en personen tevreden tot zeer tevreden waren over de BHV trainingen. Wij evalueren niet alleen het BHV programma maar ook de didactische manier van lesgeven van onze BHV instructeurs. Het doet ons dan ook goed dat er weinig tot geen verloop is in bedrijven die na het volgen van ons BHV programma. Als bedrijven voor de eerste maal bij ons de BHV training volgen, horen wij vaak terug dat wij het op een zeer prettige wijze brengen. Lekker praktisch met ervaren BHV instructeurs. Dan horen wij graag uiteraard!

 

Kosten van een BHV training

Wij hanteren scherpe tarieven voor onze BHV training. Kijkende naar partner BHV aanbieders, bent u elders niet of nauwelijks goedkoper uit. Anderzijds mag prijs niet de enige reden zijn om een BHV aanbieder te kiezen. Volgt u bij ons de BHV training heeft u beide voordelen: Een hele goede BHV training en een scherp tarief!

Wij starten onze BHV trainingen met een tarief van €119,- per persoon ex btw. Dit rekenen wij voor de incompany trainingen. Voor de BHV herhaling training op onze locaties in Arnhem en Deventer rekenen wij €149,- en voor de basis BHV training €149,- 

Mocht u een BHV basis training incompany willen volgen, is het tarief €129,- incl instructieboekje en BHV certificaat. 

 

Inschrijven voor een BHV training

Als u zich wilt inschrijven voor een BHV training op onze locatie in Arnhem of Deventer, kunt u zich via de volgende knop heel eenvoudig inschrijven:

 

Direct inschrijven 

 

Wilt u een BHV training op uw eigen bedrijf of locatie volgen? Dan kunt u het beste met ons bellen of gebruik maken van ons contact formulier. Wij helpen u dan heel graag verder. Wij zijn u graag van dienst met 1 van onze BHV trainingen. Tot snel!