Advies

Advisering arboveiligheid en brandveiligheid

Bij veiligheid op het werk gaat het niet alleen om het werken met veilige en goedgekeurde middelen (zoals het gebruik van gereedschappen, machines, apparaten en installaties), maar veilig gedrag is net zo belangrijk. Duidelijke werkinstructies, heldere voorlichting, het juiste gebruik van middelen en regelmatig onderhoud en keuring (vaak verplicht) verhogen de veiligheid. Daar zijn werkgevers en werknemers samen verantwoordelijk voor. De Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) bevat een inventarisatie van mogelijke risico's en van maatregelen om deze risico's te verkleinen. Vanuit de RI&E is het belangrijk om een goede ontruimingsplan voorhanden te hebben. In dit ontruimingsplan worden ook te taken omschreven van de BHV-ers in een deel BHV plan. 

360veiligheid geeft advies op gebied van arboveiligheid en brandveiligheid middels de opmaak van de Risico Inventarisatie & Evaluatie, Ontruimingsplannen, BHV plannen, ontruimingsplattegronden. 

Soorten advisering

Wij bieden diverse soorten advisering op maat. 

  1. Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)
  2. Ontruimingsplannen
  3. BHV plannen
  4. Ontruimingsplattegronden

De RI&E is wettelijk verplicht voor bijna alle ondermeners in Nederland. Dit is dan ook veelal het vertrekpunt van onze inventarisatie. Buiten de diensten die wij gebruiken om bedrijfsrisico's in kaart te brengen, leveren wij ook de oplossingen voor u. U kunt hierbij denken aan:

  1. BHV producten
  2. BHV trainingen
  3. Weerbaarheid en agressietrainingen

Hiermee ontzorgen wij u als klant van zowel de inventarisatie tot de uitvoering en levering van de middelen. 

Bent u op zoek naar de juiste partner op gebied van veilig en gezond werken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of bel met 026-2136030