Heeft u een vraag over de veiligheid van uw organisatie?

360Veiligheid is uw BHV- en veiligheidspartner Neem contact op!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Wat zijn de taken van een BHV er?

360Veiligheid beantwoordt al uw veiligheidsvraagstukken.

 • Onafhankelijk en objectief
 • Samen werken aan veiligheid
 • Trainingen op maat
 • Verschillende specialismen

Taken BHV er


 • Onafhankelijk en objectief

  Al onze werkzaamheden zijn op uw onderneming gericht. Wij geven altijd gedegen en onafhankelijk advies.

 • Samenwerken aan veiligheid

  Om een veilige situatie te bereiken moet er worden samengewerkt. Wij werken nauw samen met u en uw werknemers.

 • Trainingen op maat

  U kunt bij ons terecht voor verschillende BHV cursussen maar ook voor een ontruimingsoefening. Wij bieden alles op het gebied van bedrijfsveiligheid.

 • Verschillende specialismen

  In onze BHV plannen omschrijven wij alle risico’s die u organisatie loopt tijdens de bedrijfsvoering. U kunt met een gerust gevoel ondernemen.

Wilt u graag weten welke taken een BHV er heeft?

 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nl


 • RI&E SHO 360 Veiligheid

  SHO

  Wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons de RI&E inventarisatie wilde verzorgen. Omdat wij veiligheid van ons personeel erg belangrijk vinden hebben we gekozen voor de integrale aanpak van 360Veiligheid. In één rondgang hebben zij de RI&E en de veiligheidsscan uitgevoerd. Zij hebben van beiden vervolgens een duidelijke terugkoppeling gegeven met concrete actiepunten.Taken BHV er: RI&E

Een risico inventarisatie en evaluatie is voor elke onderneming verplicht en onmisbaar. Een RI&E geeft u een compleet overzicht van alle risico’s die uw medewerkers binnen uw organisatie lopen. Het doel van een RI&E is het beperken van risico’s. Dankzij de inventarisatie bespaart u kosten, zijn er minder ziekteverzuimkosten en voorkomt u aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. Het resultaat van een RI&E is altijd een plan van aanpak. In dit plan komen de taken van de BHV er uitgebreid aan de orde. Wilt u graag meer informatie over de taken van uw BHV er ten opzichte van uw risico inventarisatie en evaluatie? Neem contact met ons op!

Taken BHV er: BHV Plan

Een BHV plan is een gevolg op een RI&E. Alle risico’s binnen uw organisatie die u niet volledig kunt voorkomen worden in dit plan behandeld. In het plan wordt uitvoerig ingegaan op hoe uw organisatie omgaat met een eventuele noodsituatie. Hierbij kunt u denken aan een ongeval of een brand. Een belangrijk onderdeel van een BHV plan zijn de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van een BHV er. Dankzij een BHV plan weet een BHV er precies wat er in een noodsituatie van hem of haar verwacht wordt.

Taken BHV er: Trainingen en cursussen

Om uw medewerker te trainen in alle taken als BHV er bieden wij cursussen aan. Een BHV-basis cursus is een cursus van één dag waarin we een medewerker compleet opleiden. Deze opleiding van 360Veiligheid staat bekend om de hoge kwaliteit in combinatie met een kort tijdsbestek en een praktijkgerichte aanpak. Daarnaast bieden wij een BHV herhalingscursus. Deze cursus is gericht op het herhalen en opfrissen van kennis uit een eerdere cursus. Aan deze cursus kan een medewerker alleen deelnemen als hij of zij al in het bezit is van een BHV cursus certificaat.

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.