De basis levensreddende handelingen kunnen uitvoeren?

Onze EHBO cursus biedt de oplossing!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

EHBO cursus in Arnhem

Dankzij onze relatief korte EHBO cursus (BLS) bent u goed in staat om eerste hulp te verlenen.

 • Theorie en praktijkoefeningen
 • Inclusief lesmateriaal en diploma
 • Relatief korte cursus
 • Ook in-company

EHBO cursus Arnhem


 • Theorie en praktijkoefening

  Onze EHBO cursus is zo opgebouwd dat er een gezonde afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen is.

 • Inclusief lesmateriaal en diploma

  De EHBO cursus is All-in, inclusief lesmateriaal en diploma.

 • Relatief korte cursus

  Onze EHBO cursus in Arnhem duurt ongeveer 4 uur en leert u de basis levensreddende handelingen.

 • Vergoeding

  De EHBO cursus kan, afhankelijk van uw afgesloten verzekering, gedeeltelijk of helemaal vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

EHBO cursus in Arnhem volgen?

 • SHO Medische diagnostiek

  'De collega's die hebben deelgenomen aan de training "Weerbaarheid" waren zeer tevreden over de inhoud van de training en de kwaliteit van de trainer. De informatie uit de training is goed in de praktijk toe te passen en heeft de medewerkers vooral bewust gemaakt van de eigen houding en gedrag. De trainer gaf genoeg ruimte voor vragen en de uitwisseling van ervaringen.'


 • Stichting Insula dei

  Stichting Insula Dei

  Een goede cursus met een interessante spreker. De brandweerman heeft veel praktijkervaring en we hebben veel aantekeningen gemaakt. Daarnaast had hij diverse spullen meegenomen welke als hulpmiddel bij de BHV gebruikt kunnen worden. Ik ben een goede ervaring rijker en weet nu ook dat een poederblusser thuis niet zo'n goed idee is.EHBO cursus Arnhem: Het belang

Uit gegevens van het Rode Kruis is gebleken dat het erg slecht gesteld is met de EHBO kennis van de gemiddelde Nederlander. Zo blijkt dat twee van de drie Nederlanders niet weet hoe te handelen bij ongelukken. Het gaat hier niet alleen om grote ongelukken. Zelfs bij kleine ongelukjes in en rond het huis zijn de meeste Nederlanders hulpeloos. Wilt u in dergelijke situaties precies weten wat u te doen staat dan is onze EHBO cursus in Arnhem perfect voor u!

EHBO cursus Arnhem: de onderdelen

Onze EHBO cursus in Arnhem is een relatief korte cursus waarin u de basis levensreddende handelingen leert.  Dit is dan ook de reden dat deze cursus die ook wel Basic Life Support (BLS) genoemd wordt. Tijdens de EHBO cursus wordt behandeld wat de stappen zijn die u moet volgen om veilig en verantwoord te kunnen helpen bij ongevallen. Daarnaast komt ook aan de orde wanneer en op welke wijze verdere (professionele) hulp ingeschakeld dient te worden. Ook uw eigen veiligheid en bescherming komen aan bod.  Tijdens onze EHBO cursus in Arnhem leert u:

 1. Volgorde van handelen bij eerste contact
 2. Het reanimeren van circulatiestilstand
 3. Het reanimeren (combinatie van hartmassage en beademen)
 4. Het stelpen van ernstige bloedingen
 5. Shock preventie en behandeling
 6. Het stabiliseren van een bewusteloos slachtoffer
 7. Volgorde van handelingen bij verdenking van luchtwegobstructie door vreemd voorwerp

EHBO cursus Arnhem: Prijzen en tijdsduur

Onze EHBO cursus wordt in Arnhem gegeven, duurt ongeveer 4 uur en kost €99- p.p. Deze prijs is all-inclusive, inclusief lesmateriaal en diploma. We geven onze cursussen op een vaste locatie in Arnhem, maar we komen ook graag bij u op locatie voor een in-company cursus.  Het minimaal aantal deelnemers van de in-company cursus is acht personen. De kosten voor een in-company cursus zijn op aanvraag beschikbaar. 

EHBO cursus in Arnhem volgen?

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen, AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.