Snel en adequaat kunnen reageren en reanimeren?

Een reanimatiecursus biedt de oplossing voor €99,- ! Neem contact op!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Reanimatiecursus in Arnhem

Leer hoe u snel moet reageren en reanimeren

 • Nu voor €99,- pp
 • Inclusief lesmateriaal en diploma
 • Vergoeding ziektekostenverzekering
 • Ook in-company

Reanimatiecursus Arnhem


 • Leer levens redden

  Wekelijks worden 300 personen in Nederland getroffen door een hartstilstand. Leer hoe u hier als omstander op kunt reageren.

 • Toegankelijk voor iedereen

  Onze reanimatiecursus is niet ingewikkeld en voor iedereen toegankelijk.

 • Inclusief lesmateriaal en diploma

  De reanimatiecursus duurt ongeveer 2,5 uur en is All-in, inclusief lesmateriaal en diploma.

 • Vergoeding

  Onze reanimatiecursus kan, afhankelijk van uw afgesloten verzekering, gedeeltelijk of helemaal vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Reanimatiecursus in Arnhem volgen?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlReanimatiecursus: Het belang van reanimeren

In Nederland worden er wekelijks meer dan 300 personen getroffen door een hartstilstand. Dit komt neer op ongeveer 15.000 slachtoffers per jaar. Minder dan 10% van de getroffenen overleeft een hartstilstand. De meeste gevallen gebeuren in en rondom het huis, dit kan dus ook in uw nabije omgeving gebeuren. Na 6 minuten treedt er blijvend letsel op en een ambulance is meestal niet op tijd. Het slachtoffer is dan dus afhankelijk van u. Door onze reanimatiecursus in Arnhem te volgen leert u hoe u in dergelijke situaties snel moet reageren en reanimeren.

Reanimatiecursus: De onderdelen

Tijdens onze reanimatiecursus in Arnhem leert u snel te handelen. Snelheid is namelijk een belangrijk aspect. De kans op een geslaagd optreden neemt namelijk enorm toe wanneer u snel de juiste handelingen uitvoert. Daarnaast leert u tijdens de reanimatiecursus om te gaan met de Automatische Externe Defibrillator (AED). De AED is steeds vaker in openbare ruimtes aanwezig en het gebruik ervan vergroot de overlevingskans van het slachtoffer aanzienlijk! Tijdens onze reanimatiecursus leert u:

 1. Stap voor stap omgaan met de AED 
 2. Het gebruik en de werking van de AED 
 3. Reanimeren en defibrilleren op een oefenpop 
 4. Het benaderen van slachtoffers 
 5. Stabiele zijligging 
 6. Beoordeling bewustzijn en ademhaling 
 7. Hartmassage en beademing
 8. Veilig gebruik van de AED

Reanimatiecursus in Arnhem op locatie of in-company

Wij geven onze reanimatiecursus in Arnhem op een vaste locatie. Deze ruimte is uitermate geschikt voor groepen en biedt voldoende ruimte om de oefeningen uit te voeren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in-company trainingen te verzorgen waarbij we graag bij u op locatie komen. Het minimaal aantal deelnemers voor de in-company reanimatiecursus is acht personen en de maximale groepsgrootte is 12.

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen, AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.