Reanimatiecursus Arnhem

Reanimatiecursus: De onderdelen

Tijdens onze reanimatiecursus in Arnhem leert u snel te handelen. Snelheid is namelijk een belangrijk aspect. De kans op een geslaagd optreden neemt namelijk enorm toe wanneer u snel de juiste handelingen uitvoert. Daarnaast leert u tijdens de reanimatiecursus om te gaan met de Automatische Externe Defibrillator (AED). De AED is steeds vaker in openbare ruimtes aanwezig en het gebruik ervan vergroot de overlevingskans van het slachtoffer aanzienlijk! Tijdens onze reanimatiecursus leert u:

  1. Stap voor stap omgaan met de AED
  2. Het gebruik en de werking van de AED
  3. Reanimeren en defibrilleren op een oefenpop
  4. Het benaderen van slachtoffers
  5. Stabiele zijligging
  6. Beoordeling bewustzijn en ademhaling
  7. Hartmassage en beademing
  8. Veilig gebruik van de AED

Reanimatiecursus in Arnhem op locatie of in-company

Wij geven onze reanimatiecursus in Arnhem op een vaste locatie. Deze ruimte is uitermate geschikt voor groepen en biedt voldoende ruimte om de oefeningen uit te voeren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in-company trainingen te verzorgen waarbij we graag bij u op locatie komen. Het minimaal aantal deelnemers voor de in-company reanimatiecursus is acht personen en de maximale groepsgrootte is 12.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen, AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.

Bekijk cursus

Landelijke dekking

Ook op uw locatie

Maatwerk & kwaliteit

Gecertificeerde trainers