Snel en adequaat kunnen reageren en reanimeren?

Een reanimatiecursus biedt de oplossing voor €99,- ! Neem contact op!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Reanimatiecursus in Arnhem

Leer hoe u snel moet reageren en reanimeren

 • Nu voor €99,- pp
 • Inclusief lesmateriaal en diploma
 • Vergoeding ziektekostenverzekering
 • Ook in-company

Reanimatiecursus Arnhem


 • Leer levens redden

  Wekelijks worden 300 personen in Nederland getroffen door een hartstilstand. Leer hoe u hier als omstander op kunt reageren.

 • Toegankelijk voor iedereen

  Onze reanimatiecursus is niet ingewikkeld en voor iedereen toegankelijk.

 • Inclusief lesmateriaal en diploma

  De reanimatiecursus duurt ongeveer 2,5 uur en is All-in, inclusief lesmateriaal en diploma.

 • Vergoeding

  Onze reanimatiecursus kan, afhankelijk van uw afgesloten verzekering, gedeeltelijk of helemaal vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Reanimatiecursus in Arnhem volgen?

 • SHO Medische diagnostiek

  'De collega's die hebben deelgenomen aan de training "Weerbaarheid" waren zeer tevreden over de inhoud van de training en de kwaliteit van de trainer. De informatie uit de training is goed in de praktijk toe te passen en heeft de medewerkers vooral bewust gemaakt van de eigen houding en gedrag. De trainer gaf genoeg ruimte voor vragen en de uitwisseling van ervaringen.'


 • Stichting Insula dei

  Stichting Insula Dei

  Een goede cursus met een interessante spreker. De brandweerman heeft veel praktijkervaring en we hebben veel aantekeningen gemaakt. Daarnaast had hij diverse spullen meegenomen welke als hulpmiddel bij de BHV gebruikt kunnen worden. Ik ben een goede ervaring rijker en weet nu ook dat een poederblusser thuis niet zo'n goed idee is.Reanimatiecursus: Het belang van reanimeren

In Nederland worden er wekelijks meer dan 300 personen getroffen door een hartstilstand. Dit komt neer op ongeveer 15.000 slachtoffers per jaar. Minder dan 10% van de getroffenen overleeft een hartstilstand. De meeste gevallen gebeuren in en rondom het huis, dit kan dus ook in uw nabije omgeving gebeuren. Na 6 minuten treedt er blijvend letsel op en een ambulance is meestal niet op tijd. Het slachtoffer is dan dus afhankelijk van u. Door onze reanimatiecursus in Arnhem te volgen leert u hoe u in dergelijke situaties snel moet reageren en reanimeren.

Reanimatiecursus: De onderdelen

Tijdens onze reanimatiecursus in Arnhem leert u snel te handelen. Snelheid is namelijk een belangrijk aspect. De kans op een geslaagd optreden neemt namelijk enorm toe wanneer u snel de juiste handelingen uitvoert. Daarnaast leert u tijdens de reanimatiecursus om te gaan met de Automatische Externe Defibrillator (AED). De AED is steeds vaker in openbare ruimtes aanwezig en het gebruik ervan vergroot de overlevingskans van het slachtoffer aanzienlijk! Tijdens onze reanimatiecursus leert u:

 1. Stap voor stap omgaan met de AED 
 2. Het gebruik en de werking van de AED 
 3. Reanimeren en defibrilleren op een oefenpop 
 4. Het benaderen van slachtoffers 
 5. Stabiele zijligging 
 6. Beoordeling bewustzijn en ademhaling 
 7. Hartmassage en beademing
 8. Veilig gebruik van de AED

Reanimatiecursus in Arnhem op locatie of in-company

Wij geven onze reanimatiecursus in Arnhem op een vaste locatie. Deze ruimte is uitermate geschikt voor groepen en biedt voldoende ruimte om de oefeningen uit te voeren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om in-company trainingen te verzorgen waarbij we graag bij u op locatie komen. Het minimaal aantal deelnemers voor de in-company reanimatiecursus is acht personen en de maximale groepsgrootte is 12.

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen, AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.