Wilt u meer weten over weerbaarheidstrainingen in Arnhem?

360° veiligheid geeft trainingen op maat. Neem contact op!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Wilt u graag beter voor uzelf leren opkomen ?

360Veiligheid geeft weerbaarheidstrainingen in Arnhem.

 • Vergroot zelfvertrouwen
 • Voorkom geweldservaringen
 • Persoonlijke veiligheidstechnieken
 • Afgestemd op uw situatie

Weerbaarheidstrainingen in Arnhem


 • Vergroot uw
  zelfvertrouwen

  Uw houding en uitstraling zijn een essentieel onderdeel van uw weerbaarheid. Wij leren u effectieve lichaamstaal om grenzen aan te geven.

 • Voorkom situaties die uitlopen in geweld

  Voorkomen is altijd beter dan genezen. Een groot onderdeel van onze weerbaarheidstrainingen is gericht op preventie.

 • Persoonlijke veiligheidstechnieken leren

  Iedereen is anders en wij houden hier bij onze weerbaarheidstrainingen rekening mee. Leer de veiligheidstechnieken die bij u passen.

 • Afgestemd op uw
  branche

  Elke branche heeft andere veiligheidsrisico’s. Onze trainingen zijn gericht op de agressie waar u mee te maken kunt krijgen.

Weerbaarheidstrainingen in Arnhem volgen?

 • standvast wonen

  Standvast wonen

  Leuk om eens een andere instructeur te hebben met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Andere grapjes en een net iets ander verhaal. Toch de vele anekdotes van Jan zorgen ervoor dat eea makkelijker onthouden wordt en de aandacht tot het einde toe vast te houden. Kreeg wel het gevoel dat na het verstrijken van een heel jaar we bijna terug bij af waren. In korte tijd ontstaan er altijd weer nieuwe inzichten op BHV/ EHBO gebied, daarnaast blijkt dat technieken snel worden vergeten als je ze niet dagelijks/regelmatig oefent. 
  De externe locatie was prima, misschien een beetje krap qua blusmogelijkheden maar daar viel allemaal mee te werken.  Wellicht een volgende keer toch in/bij ons eigen kantoor doen, omdat er dan meer ingespeeld kan worden op onze eigen situatie ter plekke.
  De lunch was prima verzorgd. We hebben een fijne training gehad en kunnen het komende jaar goed geïnformeerd en geoefend aan de slag.

  BHV team Standvast Wonen


 • Man-up

  "De BHV cursussen van 360Veiligheid zijn tot in de puntjes geregeld. Geen onnodige lange trainingen, praktisch en vooral een fijne cursus docent. Daarnaast wordt de lunch goed geregeld en wat voor ons als bedrijf binnen de fitness branch heel belangrijk is: een gezonde lunch! Bedankt 360Veiligheid voor een fijne cursus-dag!

  Team Man-Up www.man-up.nlWeerbaarheidstrainingen voorkomen escalaties

Een gewelddadige escalatie zit in een klein hoekje. Als u ooit te maken heeft gehad met geweld op de werkvloer dan heeft u misschien gemerkt dat een conflict snel kan escaleren. Om geweld in een conflictsituatie te voorkomen is het essentieel dat u signalen weet te herkennen en u zich op de juiste wijze opstelt ten opzichte van een agressor. Onze weerbaarheidstrainingen in Arnhem leren u om situaties beter te kunnen herkennen en af te wegen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Het voorkomen van een escalatie staat daarom centraal in onze trainingen. We leren u uitvoering hoe u een mogelijk risico situatie kunt herkennen en hoe u escalatie voorkomt.

Weerbaarheidstrainingen Arnhem: Voor wie?

Onze weerbaarheidstrainingen in Arnhem zijn bedoeld voor iedereen die tijdens het werk te maken kan krijgen met agressie of geweld. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de zorg-, horeca-, winkel- of baliemedewerkers. Elke beroepsgroep of branche brengt eigen risico’s met zich mee en vraagt om een andere aanpak. Een horecamedewerker heeft vaak met een andere vorm van agressie te maken dan iemand die werkzaam is in een winkel. 360Veiligheid geeft al jaren weerbaarheidstrainingen in Arnhem en heeft ervaring met nagenoeg alle beroepsgroepen. Afhankelijk van uw situatie bieden wij altijd trainingen op maat.

Weerbaarheidstrainingen Arnhem: Uw doelen

Omdat elke weerbaarheidstraining anders is hanteren wij geen standaard cursusdagen. Aan de hand van een inventarisatie bepalen wij samen welke doelen u of uw onderneming heeft. Daarna kijken wij welke ontwikkelingen nodig zijn om deze doelen te behalen. Hierbij kijken we gericht naar uw medewerkers en branche specifieke factoren. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij een cursus op maat samen. De meeste ondernemingen bereiken de gestelde veiligheidsdoelen na ongeveer vijf trainingen van anderhalf uur. Wilt u graag weten hoe u uw veiligheidsdoelen kunt behalen? Neem dan contact op en wij geven u een advies op maat.

360Veiligheid is uw partner op het gebied van veiligheid.

Over 360Veiligheid

360Veiligheid analyseert en adviseert op gebied van bedrijfsveiligheid, geeft agressie- en weerbaarheidstrainingen en bedrijfshulpverlening cursussen zoals BHV-cursussen,AED-EHBO-cursussenReanimatiecursussen en Ontruimingscursussen. Ons team van gecertificeerde professionals trainen u op praktische wijze waardoor dit prima aansluit op uw wensen. U staat als klant centraal en wij begeleiden u en uw werkgever naar een optimaal veiligheidsniveau.